1 άτομο ΠΕ στο ΕΚΠΑ για την Γραμματειακή υποστήριξη του ΠΜΣ «Στρατηγικές Ανάπτυξης της Εφηβικής Υγείας»

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινώνει την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για τη σύναψη συμβάσεως εργασίας ορισμένου χρόνου με ένα (1) άτομο, το οποίο θα απασχοληθεί στο έργο Κ.Ε. 14415 και τίτλο «Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Στρατηγικές Ανάπτυξης της Εφηβικής Υγείας»», στο πλαίσιο κάλυψης των αναγκών του ως άνω έργου.

Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται με φυσική παρουσία στο Πρωτόκολλο του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (στην Χρ. Λαδά 6, Αθήνα, 7ος όροφος ή στην Πανεπιστημιούπολη, κτήριο ΤΥΠΑ ή στην Ιατρική Σχολή), είτε με συστημένη ταχυδρομική επιστολή στην παρακάτω διεύθυνση: ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Χρήστου Λαδά 6, Αθήνα 105 61

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή της πρότασης ορίζεται η 27.03.2019

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ_ΕΚΠΑ

 

Διαβάστε Επίσης  Εξωτερικός Συνεργάτης στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης για τη Διοικητική & Τεχνική Υποστήριξη του ΠΜΣ Διοίκηση & Οργάνωση Εκπαιδευτικών Μονάδων (2018-2019 ΕΑΡΙΝΟ)»

 

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!