Ένταξη στο ειδικό Μητρώο Επιμορφωτών/Επιμορφωτριών στο πλαίσιο της Πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.»

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.),  που προτίθεται να δημιουργήσει ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΩΝ ΤΟΥ Ι.Ε.Π. για την υποστήριξη της Πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ. – Υλοποίηση της Επιμόρφωσης» με κωδικό ΟΠΣ 5022459 του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020, με στόχο την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών και στελεχών εκπαίδευσης, σύμφωνα με τις ανάγκες του εν λόγω έργου, απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς εκπαιδευτικούς της Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης και φυσικά πρόσωπα/ελεύθερους επαγγελματίες, για την υποβολή αιτήσεων ένταξης στο ειδικό Μητρώο Επιμορφωτών/Επιμορφωτριών στο πλαίσιο της Πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ. – Υλοποίηση της Επιμόρφωσης».

Συγκεκριμένα, για τις ανάγκες της Πράξης και λαμβάνοντας υπόψη τις θεματικές ενότητες της επιμόρφωσης, θα δημιουργηθούν 4 υπομητρώα, όπως αναφέρονται στον κάτωθι πίνακα:

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες που επιθυμούν να εγγραφούν στο ανωτέρω Μητρώο καλούνται να υποβάλουν αίτηση στη δικτυακή πύλη e-IEP: https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.php συμπληρώνοντας, αποκλειστικά και μόνον σε ηλεκτρονική μορφή, όλα τα απαραίτητα πεδία, με ιδιαίτερη έμφαση στα κριτήρια ένταξης στο υπομητρώο επιμορφωτών/επιμορφωτριών, όπως περιγράφονται στην παράγραφο 5 της πρόσκλησης, που επιθυμούν να ενταχθούν.

Για το σχ. έτος 2018-2019, οι ενδιαφερόμενοι/ες για να ενταχθούν στο Μητρώο μπορούν να υποβάλλουν αίτηση έως την 19.04.2019 και ώρα 15:00, οπότε και θα απενεργοποιηθεί προσωρινά η δυνατότητα εισόδου/επεξεργασίας των στοιχείων των αιτούντων.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΙΕΠ_ΜΗΤΡΩΩΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΩΝ ΕΠΑΛ

 

Διαβάστε Επίσης  Πολιτικός Επιστήμονας - Κοινωνιολόγος και Κοινωνικός Επιστήμονας στο ΕΚΚΕ

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!