Εργοθεραπευτής στο Τμήμα Παιδιών και Εφήβων στη Χίο

Το Δ.Σ. της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, με έδρα τη Χίο, Εγκρεμού 30, καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη:

Μίας (1) θέσης εργασίας στο Τμήμα Παιδιών και Εφήβων στη Χίο, με ειδικότητα: 
Εργοθεραπευτή/τρια*  (μερικής απασχόλησης).

(*Το Κέντρο Παιδιού & Εφήβου έχει προκηρύξει μια ακόμη θέση Εργοθεραπευτή/τριας – Δείτε την σχετική Προκήρυξη. Οι δύο προκηρυσσόμενες θέσεις για Εργοθεραπευτή/τρια μπορούν να καλυφθούν από τον ίδιο επαγγελματία ιατρό.)

Η συνεργασία θα έχει την μορφή παροχής έργου ή εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου και δυνατότητα ανανέωσης. Η συνεργασία θα ξεκινήσει άμεσα.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά 

  • Αίτηση Υποψηφιότητας 
  • Φωτοαντίγραφα Πτυχίων 
  • Φωτοαντίγραφο Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος 
  • Βιογραφικό Σημείωμα 
  • Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
  • Βεβαίωση Εγγραφής στον Πανελλήνιο Σύλλογο Εργοθεραπευτών

Θα συνεκτιμηθεί η κλινική εμπειρία σε συναφές πλαίσιο  εργασίας (ιατροπαιδαγωγική δομή) καθώς και οι γνώσεις στην αισθητηριακή ολοκλήρωση.

Οι υποψήφιοι που δεν θα προσκομίσουν το σύνολο των απαραίτητων δικαιολογητικών, θα αποκλείονται από την διαδικασία επιλογής προσωπικού. Οι κατέχοντες τίτλους σπουδών που έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή, υποχρεούνται να έχουν την σχετική αναγνώριση & αντιστοίχιση από το ΔΟΑΤΑΠ.

Η επιλογή των τελικών υποψηφίων θα γίνει από τριμελή επιτροπή του Φορέα και για την τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη σε ώρες που θα ανακοινωθούν στους υποψήφιους τηλεφωνικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, Εγκρεμού 30, Χίος ΤΚ 82131, καθημερινά 1:30 μ.μ – 9:30 μ.μ ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση  tpe@kpechios.gr, με τίτλο: ΘΕΣΗ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ (ΧΙΟΣ), από τη δημοσίευση της παρούσης έως 30/5/2019.

Πληροφορίες δίνονται από τη γραμματεία του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου καθημερινά 1:30 μ.μ -9:30 μ.μ  στο τηλέφωνο 22710 20000 (εσωτ. 1).

 

Διαβάστε Επίσης  Πρόσκληση για την επιλογή 15 Μελών για την στελέχωση της Επιτροπής Παρακολούθησης και Στήριξης του Εκπαιδευτικού Έργου των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!