Κοινωνιολόγοι, Κοινωνικοί Λειτουργοί και Ψυχολόγοι για το Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ Αριάδνη

Tο ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ (ΚΕΘΕΑ), ζητεί προσωπικό το οποίο θα παρέχει υπηρεσίες με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας ενός (1) έτους, με δυνατότητα ανανέωσης.

1.Αναλυτικά, για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την εγκεκριμένη πράξη με τίτλο «Πολυδύναμο Κέντρο για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων, Ν. Ρόδου» με Κωδικό ΟΠΣ 5031338, ο αριθμός θέσεων ανά ειδικότητα έχει ως εξής:

2.Αναλυτικά, για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την εγκεκριμένη πράξη «Κινητή Μονάδα Αντιμετώπισης των εξαρτήσεων Ν. Ρόδου» με Κωδικό ΟΠΣ 5030716, ο αριθμός θέσεων ανά ειδικότητα έχει ως εξής :

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα (γενικά και ειδικά) των προκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο ΚΕΘΕΑ στη διεύθυνση:

ΚΕΘΕΑ
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Κωδικός Θέσης (π.χ. ΨΥΧ-ΑΡ)
Σορβόλου 24, 116 36 Μετς , Αθήνα

σε φάκελο μεγέθους Α4, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Η προθεσμία υποβολής του φακέλου λήγει στις 3 Μαΐου 2019, ημέρα Παρασκευή.

Ολόκληρη η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος αναρτάται στο διαδικτυακό τόπο του ΚΕΘΕΑ (www.kethea.gr).

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

 

Διαβάστε Επίσης  Πτυχιούχοι Ψυχολογίας ή Φ.Π.Ψ, Κοινωνιολογίας ή και Κοινωνικής Εργασίας στο ΚΕΚ ΡΕΝΤΗ στο πλαίσιο του Πιλοτικού προγράμματος «Innovative Response for Facilitating Young Refugees’ Social Support»

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!