Μητρώο Συμβούλων στο Α.Π.Θ.

Καταληκτική Ημερομηνία: Παρασκευή, Απρίλιος 19, 2019

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Ενίσχυση δράσεων υποστήριξης των ευκαιριών χρηματοδοτούμενης έρευνας και εκπαίδευσης», που χρηματοδοτείται από τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ), με επιστημονικά υπεύθυνο τον κ. Νίκο Μουσιόπουλο, καθηγητή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ, προτίθεται να καταρτίσει μητρώο συμβούλων υποβολής ερευνητικών προτάσεων για την κάλυψη των αναγκών του έργου.

Διαβάστε Επίσης  Εργοθεραπευτής στο Τμήμα Παιδιών και Εφήβων στη Χίο

Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχίο Πανεπιστημίου
– Αποδεδειγμένη εμπειρία στη συγγραφή, ως βασικός συγγραφέας, σε τουλάχιστον δύο εγκεκριμένες ερευνητικές προτάσεις ανταγωνιστικών εθνικών / ευρωπαϊκών έργων. Σε αυτές δεν προσμετράται πρόταση που αφορά την εκπόνηση της διδακτορικής διατριβής
– Καλή γνώση (Β2) της Αγγλικής γλώσσας

 

Για πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο του έργου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 2310 – 996841 ενώ για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής πρότασης μπορούν να απευθύνονται στον ΕΛΚΕ ΑΠΘ στα τηλέφωνα 2310 – 994009, 4082.

 

Σχετικός σύνδεσμος:
http://www.rc.auth.gr 

 

Διαβάστε Επίσης  Lawyer (Child Protection) @ Terre des hommes (Tdh) / Greece

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!