Πτυχιούχοι Ψυχολογίας ή Φ.Π.Ψ, Κοινωνιολογίας ή και Κοινωνικής Εργασίας στο ΚΕΚ ΡΕΝΤΗ στο πλαίσιο του Πιλοτικού προγράμματος «Innovative Response for Facilitating Young Refugees’ Social Support»

Προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στο ΚΕΚ ΡΕΝΤΗ, για την υλοποίηση δράσης “Εντατικής/ταχύρρυθμης Γλωσσικής και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης» στο πλαίσιο του Πιλοτικού προγράμματος «Innovative Response for Facilitating Young Refugees’ Social Support» Ακρωνύμιο: I_Ref_SoS “Καινοτομική Απάντηση για τη Διευκόλυνση της Κοινωνικής Στήριξης των Νέων Προσφύγων” Erasmus+ – Νεολαία – R2/2017  Βασική Δράση 2: Στρατηγικές Συμπράξεις στον τομέα της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και της νεολαίας

Ο Οργανισµός προκειµένου να καλύψει τις ανάγκες σε ωροµίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό, µε σύµβαση εξαρτηµένης εργασίας ορισµένου χρόνου (άρθρο 3 παρ. 2 και 3 του Ν. 2336/95 και άρθρο 16 του Ν. 2643/98), καλεί όσους ενδιαφέρονται και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, να υποβάλουν αίτηση µε τα απαιτούµενα δικαιολογητικά από την Τετάρτη 10/04/19 έως και την Τρίτη 16/04/19, MONO µε συστηµένη επιστολή η µε ταχυµεταφορά και ώρα από 8:00 π.µ. έως 13:00 µ.µ., όπως προβλέπονται από την µε αριθµ. 191300/4.07.1996 (ΦΕΚ576/τ.Β΄/16.07.1996) Απόφαση του Υπουργού Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων, στο ΚΕΚ Ρέντη, (Πέτρου Ράλλη 83, Τ.Κ. 182 33, Αθήνα τηλ 210 3455426, 2103455416), για τη δηµιουργία πινάκων αξιολόγησης και επιλογής ωροµίσθιων εκπαιδευτικών οι οποίοι θα ισχύουν καθ’ όλη τη διάρκεια του συγκεκριµένου προγράµµατος κατάρτισης και θα καλύπτουν τις ανάγκες των αντίστοιχων θεµατικών αντικειµένων.

Για την υλοποίηση του συγκεκριµένου προγράµµατος κατάρτισης µε τίτλο:

«Ενεργός Επαγγελµατικός Προσανατολισµός» διάρκειας 112 ώρες [τρία (3) τµήµατα] και για τις ενότητες:

Προκηρύσσονται οι παρακάτω ειδικότητες εκπαιδευτών:

  1. Πτυχιούχοι ΑΕΙ Τµηµάτων: Ψυχολογίας ή Φ.Π.Ψ, Κοινωνιολογίας ή και Κοινωνικής Εργασίας, ηµεδαπής ή αλλοδαπής (µε αναγνώριση από το ∆ΙΚΑΤΣΑ ή ∆ΟΑΤΑΠ για την αντιστοιχία και την ισοτιµία του τίτλου).
  2. Πτυχιούχοι ΤΕΙ Τµήµατος Κοινωνικής Εργασίας ηµεδαπής ή αλλοδαπής (µε αναγνώριση από το ∆ΙΚΑΤΣΑ ή ∆ΟΑΤΑΠ για την αντιστοιχία και την ισοτιµία του τίτλου).
  3. Αποδεδειγµένη µονοετή επαγγελµατική εµπειρία στην υλοποίηση οµάδων Συµβουλευτικής-Επαγγελµατικού προσανατολισµού.
  4. Αγγλικά επίπεδο Lower.
  5. Aποδεδειγµένη εκπαίδευση ή και εµπειρία στην πολυπολιτισµική-διαπολιτισµική συµβουλευτική.

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ IREF SOS _ΟΑΕΔ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ_ΟΑΕΔ

 

Διαβάστε Επίσης  Εργασιακοί Σύμβουλοι Κέντρου Κοινωνικής Ένταξης | Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!