4 Παιδαγωγοί στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Θέρμης

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Θέρμης θα προβεί στη πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως δύο (2) μήνες, συνολικά έξι (6) ατόμων, για την υλοποίηση του προγράμματος της καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης και την ολοκλήρωση της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» περιόδου 2018 – 2019 στις πιστοποιημένες Δομές ΚΔΑΠ της Επιχείρησης.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν την Ελληνική ιθαγένεια και να έχουν ηλικία 21 ετών και άνω.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης (Δ/νση: Καραολή κ΄ Δημητρίου Επιχείρησης – Καπετάν Χάψα, Δημοτική Ενότητα Θέρμης) καθημερινά από Πέμπτη 16/05/2019 έως Παρασκευή 24/από 09.00 π.μ έως 13.00 ή να αποστείλουν την αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e -mail), στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Επιχείρησης «deppath@thermi.gr», μέσα σε αποκλειστική προθεσμία οκτώ (8) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησης σχετικής ανακοίνωσης πρόσληψης. Αιτήσεις με ταχυδρομική αποστολή δεν θα γίνονται δεκτές. 

Ανακοίνωση_Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Θέρμης

 

Διαβάστε Επίσης  Κοινωνικοί Λειτουργοί, Ψυχολόγοι και Εκπαιδευτικοί στο πλαίσιο του έργου «Ένταξη και εκπαίδευση των παιδιών Ρομά»

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!