Εξωτερικοί Συνεργάτες ΠΕ Διοικητικής Υποστήριξης στο ΕΚΠΑ («Έσοδα αυτοχρηματοδοτούμενου σεμιναρίου «Θέματα ειδικής αγωγής – μαθησιακές δυσκολίες» που διοργανώνει το κέντρο μελέτης ψυχοφυσιολογίας και εκπαίδευσης του ΠΤΔΕ»

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με τρεις (3) εξωτερικούς συνεργάτες, οι οποίοι θα απασχοληθούν στο έργο με Κ.Ε. 7641 με τίτλο «Έσοδα αυτοχρηματοδοτούμενου σεμιναρίου «Θέματα ειδικής αγωγής – μαθησιακές δυσκολίες» που διοργανώνει το κέντρο μελέτης ψυχοφυσιολογίας και εκπαίδευσης του ΠΤΔΕ», για την κάλυψη των αναγκών του ως άνω έργου.


Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται με φυσική παρουσία στο Πρωτόκολλο του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (στην Χρ. Λαδά 6, Αθήνα, 7ος όροφος ή στην Πανεπιστημιούπολη, κτήριο ΤΥΠΑ ή στην Ιατρική Σχολή), είτε με συστημένη ταχυδρομική επιστολή στην παρακάτω διεύθυνση :

 

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Eιδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας
Χρήστου Λαδά 6, Αθήνα 105 61

 

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή της πρότασης ορίζεται η 26η Ιουνίου 2019.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ_ΕΚΠΑ

 

Διαβάστε Επίσης  ANCE is looking for a full time Experienced Project Manager

 

 

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!