Ημερίδα «Επαγγελματικής & Επιχειρηματικής Ενδυνάμωσης Γυναικών με Αναπηρία»

Η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. “ΕΔΡΑ” διοργανώνει την Απολογιστική Ημερίδα του Ευρωπαϊκού προγράμματος 100 Mirrors Inclusive, «Επαγγελματικής &Επιχειρηματικής Ενδυνάμωσης  Γυναικών με Αναπηρία» την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 ώρες 14:00 με 18:00.

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα γίνουν ομιλίες για την επιχειρηματικότητα, θα παρουσιαστεί το έργο, οι σκοποί και οι στόχοι του και κυρίως τα παραδοτέα εργαλεία: ο οδηγός «Επιχειρηματικότητας Γυναικών με Αναπηρία» και ο «Οδηγός Μentoring και Coaching Γυναικών με Αναπηρία», με στόχο την επαγγελματική και επιχειρηματική ενδυνάμωση των γυναικών με αναπηρία. Τα εγχειρίδια αυτά παρουσιάζουν με απλό και εύληπτο τρόπο πώς η  συμπεριληπτική επιχειρηματικότητα μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες με αναπηρία να αναπτύξουν ιδέες, να εξελιχθούν επαγγελματικά και εντέλει να επιτύχουν το προσωπικό τους όραμα!

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Περιστερίου, Καραθεοδωρή 1, Περιστέρι (Μετρό Στάση «Περιστέρι») με Ελεύθερη συμμετοχή.

 

To socialpolicy.gr είναι μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας της ημερίδας και χορηγός επικοινωνίας του Προγράμματος 100Mirrors Inclusive στην Ελλάδα.

 

 

Για δηλώσεις συμμετοχής:

Τηλ. 2105913826 / E-mail: amanioti@edra-coop.gr

 

Πρόγραμμα Ημερίδας 

 

Λίγα Λόγια για το 100 Mirrors Inclusive

Το πρόγραμμα 100 Mirrors Inclusive «Εργαλεία για την δραστηριοποίηση γυναικών με αναπηρία», είναι ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα εντός του Ευρωπαϊκού Erasmus+ KA2, που εστιάζει στην προώθηση της δραστηριοποίησης των γυναικών με αναπηρία και τη συμμετοχή τους σε κοινωνικές δράσεις και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Προωθεί την ανάδειξη της δημιουργικότητας που έχουν οι γυναίκες με αναπηρία έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Βασικός στόχος του είναι η επαγγελματική και επιχειρηματική δραστηριοποίηση γυναικών με αναπηρία και χρόνια νοσήματα, αναπτύσσοντας μια μεθοδολογία που στηρίζεται στο coaching, το mentoring και το job shadowing. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στο http://100mirrors-inc.eu/

 

Διαβάστε Επίσης  Workshop «Φεμινισμός και Φυλο/σοφία»

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!