Κοινωνικοί Επιστήμονες για την κάλυψη των αναγκών διδασκαλίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τ.Δ.Ε.) της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ενδιαφέρεται να προσλάβει επιστήμονες, κατόχους διδακτορικού διπλώματος, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 5 του Π.Δ. 407/80 για την κάλυψη των αναγκών διδασκαλίας, κατά το χειμερινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2019 – 2020, στο γνωστικό αντικείμενο: Θέματα Κοινωνικών Επιστημών.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες που πληρούν τις προϋποθέσεις να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος (e–mail: tde_akad_gram@chios.aegean.gr) έως και τις 20.09.2019 τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση
  2. Αντίγραφα τίτλων σπουδών (σε περίπτωση τίτλων ΑΕΙ του εξωτερικού να επισυνάπτεται η αναγνώριση από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.)
  3. Εκτενές Βιογραφικό Σημείωμα
  4. Αναλυτικό Υπόμνημα Εργασιών

Ο υποψήφιος/α που θα επιλεγεί, θα συνάψει σύμβαση βάσει του Π.Δ. 407/80, μερικής απασχόλησης, με μηνιαίες αποδοχές που αντιστοιχούν στα 3/6 των αποδοχών της βαθμίδας του Λέκτορα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραμματεία Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, τηλ. 22710 35112, 22710 35102,

e–mail: tde_akad_gram@chios.aegean.gr.

 

Διαβάστε Επίσης  Προκήρυξη Θέσεων Ειδικών Επιστημόνων στο Ερευνητικό Έργο “Exploring European Cultural Heritage for fostering academic teaching and social responsibility in Higher Education (EU_CUL)”

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!