Μικροβιολογία Νερού: Πρόγραμμα Εξ’ Αποστάσεως Κατάρτισης 2019-2020

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΝΕΡΟΥ

Πρόγραμμα Κατάρτισης Εξ αποστάσεως

e-learning

 

Το Πρόγραμμα Κατάρτισης εξ Αποστάσεως ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ παρέχει στον εκπαιδευόμενο ένα σημαντικό πλέγμα γνώσεων που αφορούν τη σύγχρονη μικροβιολογία του νερού.

Σκοπός: Η ουσιαστική κατάρτιση σε ζητήματα που αφορούν την εκτίμηση της μικροβιολογικής ποιότητας του νερού που προορίζεται για διαφορετικές χρήσεις, τις πρακτικές γνώσεις ανίχνευσης μικροοργανισμών/ δεικτών μικροβιακής ποιότητας και την ολιστική αντίληψη των τρόπων διαχείρισης της ποιότητας του νερού (πόσιμου, θαλασσινού, κολυμβητικών δεξαμενών, αποβλήτων, υπογείου υδροφόρου ορίζοντα).

Το πρόγραμμα για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 προσφέρεται σε δύο κατευθύνσεις:

α) Μικροβιολογία πόσιμου νερού β) Μικροβιολογία νερών αναψυχής.

 

Η τελευταία (προαιρετική) ενότητα είναι πρακτική άσκηση που πραγματοποιείται στο Εργαστήριο Υγιεινής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

 

Οι θεματικές ενότητες που διδάσκονται προσφέρουν δυναμικό μείγμα επιστημονικής θεωρίας και πρακτικών εφαρμογών στην μικροβιολογία του υδάτινου περιβάλλοντος. Οι προσεγγίσεις και η διδακτέα ύλη εμπεριέχουν πληροφορία και νομοθεσία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Προσφέρεται η δυνατότητα οι εκπαιδευόμενοι να παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα:

Α) επιλέγοντας την μία από τις δύο ή/και τις 2 κατευθύνσεις

Β) να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα στην αγγλική ή στην ελληνική γλώσσα, και να τους απονεμηθεί το Πιστοποιητικό Κατάρτισης στην Αγγλική ή στην Ελληνική.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του τετράμηνου προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι έχουν τα εφόδια να μπουν στην αγορά εργασίας με δεξιότητες που οι εργοδότες σε όλη την Ευρώπη αναγνωρίζουν και αμείβουν.

 

Σημαντικές ημερομηνίες: 

Έναρξη νέου προγράμματος: 14 Οκτωβρίου 2019

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 11 Οκτωβρίου 2019

Διάρκεια προγράμματος: Οκτώβριος 2019 – Ιανουάριος 2020

 

Email: info@watermicro-eclass.net

Tηλ/Φαξ: 2610969876

Website: www.watermicro-eclass.net

 

Μπορείτε να συμπληρώσετε την Αίτηση Συμμετοχής και να την στείλετε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση info@watermicro-eclass.net

 

Διαβάστε Επίσης  e-LEARNING Σεμινάριο: Η Διδακτική και Παιδαγωγική αξιοποίηση του Κουίζ στην Καθημερινή Διδασκαλία

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!