Έως τις 6 Νοεμβρίου 2019 η υποβολή αιτήσεων για διδακτορικές θέσεις και προγράμματα Δια Βίου Μάθησης στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) προσφέρει δυνατότητες σπουδών και κατάρτισης σε όλους τους ενδιαφερόμενους μέσω της ευέλικτης εκ αποστάσεως μεθοδολογίας του. Την τρέχουσα περίοδο και μέχρι τις 6 Νοεμβρίου 2019 (14.00 μ.μ.) το ΑΠΚΥ δέχεται αιτήσεις από υποψήφιους διδάκτορες για έναρξη σπουδών το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 στα εξής επιστημονικά πεδία:

 

  • Ασφάλεια Υπολογιστών και Δικτύων
  • Διαχείριση και Προστασία Περιβάλλοντος
  • Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης
  • Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία
  • Επιστήμες της Αγωγής
  • Πολιτιστική Πολιτική και Ανάπτυξη
  • Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό
  • Κοινωνικά Πληροφοριακά Συστήματα
  • Cognitive Systems

 

Αιτήσεις μπορούν, επίσης, να υποβάλουν ως τις 6 Νοεμβρίου οι ενδιαφερόμενοι για επιμόρφωση στο Πρόγραμμα Σπουδών «Δια Βίου Μάθηση», το οποίο αφορά στην παρακολούθηση αυτοτελών Θεματικών Ενοτήτων των Προγραμμάτων Σπουδών του ΑΠΚΥ, χωρίς να χρειάζεται να εγγραφούν συνολικά στο αντίστοιχο Πρόγραμμα. Τέλος, με στόχο την ενίσχυση της διασύνδεσης με την ομογένεια, το ΑΠΚΥ προσφέρει στο πλαίσιο του Προγράμματος για τον Απόδημο Ελληνισμό εξ αποστάσεως θεματικές ενότητες για την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας και της Ιστορίας της Κύπρου.

Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.ouc.ac.cy. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο στο +357 22411600/711 και στο admissions@ouc.ac.cy

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, δημόσιο πανεπιστήμιο και το μοναδικό στην Κύπρου που προσφέρει σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως, παρέχει ευκαιρίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλους, όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν έναν αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών, χωρίς τους περιορισμούς της συμβατικής διδασκαλίας. Αξιοποιεί ευέλικτες και κατάλληλες διαδραστικές παιδαγωγικές μεθόδους, σύγχρονες τεχνολογικές υποδομές και εργαλεία ασύγχρονης & σύγχρονης επικοινωνίας διδασκόντων και φοιτητών και προσφέρει σπουδές υψηλού επιπέδου προσαρμοσμένες στις ανάγκες και υποχρεώσεις των φοιτητών, στον δικό τους χώρο και χρόνο.

 

Διαβάστε Επίσης  Υποβολή αιτήσεων στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!