Επιστημονικός/η συνεργάτης-συνεργάτιδα στο ΕΠΙΨΥ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για επιστημονικό/-η συνεργάτη-συνεργάτιδα

Το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακρίβειας, Κ. Στεφανής (ΕΠΙΨΥ, Τομέας Επιδημιολογικών Ερευνών) δέχεται αιτήσεις για τη σύναψη σύμβασης έργου με αντικείμενο την επεξεργασία και μελέτη δεδομένων από τις επιδημιολογικές έρευνες που διεξάγει για τη χρήση ουσιών και άλλων συμπεριφορών κινδύνου στην εφηβεία. Στόχο της συνεργασίας αποτελεί η αξιοποίηση των ερευνητικών δεδομένων για τη δημοσίευση εργασιών σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Στα επιμέρους καθήκοντα περιλαμβάνονται η αναζήτηση και μελέτη της σχετικής βιβλιογραφίας, η βασική στατιστική ανάλυση των ερευνητικών δεδομένων και η συμμετοχή στη συγγραφή σχετικών εργασιών.

Επιθυμητά προσόντα : Διδακτορικός τίτλος σπουδών (PhD) ή Μεταπτυχιακό (MSc) στην Επιδημιολογία, Βιοστατιστική, Επιστήμες Υγείας ή Ανθρωπιστικές Επιστήμες. Εμπειρία σε επιδημιολογικές ή ψυχοκοινωνικές μελέτες και στη στατιστική ανάλυση και ερμηνεία ποσοτικών δεδομένων. Ικανότητα στην ακαδημαϊκή γραφή στην Αγγλική γλώσσα. Δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά.

Δικαιολογητικά : Οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται να υποβάλουν τα ακόλουθα:

1. Επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος
2. Βιογραφικό σημείωμα
3. Αντίγραφα πτυχίων και μεταπτυχιακών/διδακτορικών διπλωμάτων
4. Ονόματα και στοιχεία επικοινωνίας τουλάχιστον δύο ατόμων από τα οποία μπορούν να ζητηθούν συστάσεις

Η αίτηση θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά σε pdf ή word στη διεύθυνση espad@epipsi.gr με την ένδειξη «Ερευνητικός συνεργάτης/ συνεργάτιδα».

Προθεσμία υποβολής της αίτησης: 20 Δεκεμβρίου 2019

 

Διαβάστε Επίσης  6 άτοµα στο Δήμο Πειραιά για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Έργου MIVA

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!