Νευρολόγος ή Ψυχίατρος στην Ψυχογηριατρική Εταιρεία «Ο Νέστωρ» για το Κέντρο Ημέρας Αγίου Ελευθερίου

Η Νόμιμη Εκπρόσωπος της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «Ο Νέστωρ»

Καλεί τους ενδιαφερόμενους, προς υποβολή βιογραφικού σημειώματος για την πρόσληψη ενός (1) ΠΕ Ιατρού Νευρολόγου ή Ιατρού Ψυχίατρου, με σύμβαση παροχής υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του (πενθήμερη απασχόληση, 09.00-14.00) στην Ψυχογηριατρική Εταιρεία «Ο Νέστωρ» για το Κέντρο Ημέρας (Ηλία Ζερβού 94, Άγιος Ελευθέριος), βάσει των όρων του σχετικού συμφωνητικού που θα υπογραφεί για το σκοπό αυτό από τη διαχειρίστρια και τον εργαζόμενο στο πλαίσιο του προγράμματος ΨΥΧΑΡΓΩΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο memorycenter@nstr.gr με την ένδειξη «ΘΕΣΗ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΥ/ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ» μέχρι και την Κυριακή 19/01/2020.

Απαιτούμενα κριτήρια επιλογής:

  • Πτυχίο ή δίπλωμα Ιατρικής ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής,αντίστοιχης ειδικότητας.
  • Άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος ή βεβαίωση ότι πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος.
  • Άδεια χρησιμοποίησης τίτλου Ιατρικής ειδικότητας Νευρολογίας ή Ψυχιατρικής.
  • Καλή γνώση αγγλικής γλώσσας.
  • Προηγούμενη εμπειρία με άτομα με άνοια σε αντίστοιχες δομές ή άτομα της Τρίτης Ηλικίας γενικότερα θα συνεκτιμηθεί.

Πληροφορίες δίνονται από τη γραμματεία του Κέντρου Ημέρας Αγίου Ελευθερίου καθημερινά 08:30 -16:30 στο τηλέφωνο 210-2288515.

 

Διαβάστε Επίσης  Πρακτική άσκηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!