ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικός/ή Λειτουργός για τη στελέχωση του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας Δήμου Χαλκιδέων

Ο Δήμος Χαλκιδέων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση της Πράξης «Λειτουργία δομών και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας – Λειτουργία Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας στο Δήμο Χαλκιδέων». 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Χαλκιδέων, Μεγασθένους και Ληλαντίων 34, Τ.Κ. 34100, Χαλκίδα, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, 2ος όροφος, υπόψιν κας Παυλάκη Σοφίας (τηλ. επικοινωνίας: 2221355126, 2221355127).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ_ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΟΧ. 6

 

Διαβάστε Επίσης  Δύο Κοινωνικοί Λειτουργοί, Τρεις Κοινωνικοί Επιστήμονες και Τρεις Επόπτες Φιλοξενίας στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.)

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!