Πρόγραμμα TARGET- Πρόσκληση για υποβολή εργασιών προς νέες ερευνήτριες/τες και υπ.διδάκτορες

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) διοργανώνει στα πλαίσια του έργου TARGET (https://www.gendertarget.eu) ημερίδα με θέμα «Φύλο και Έρευνα στις Πολιτικές και Κοινωνικές Επιστήμες». Προσκαλείται κάθε ενδιαφερόμενος και ενδιαφερόμενη να στείλει περίληψη εργασίας ή έρευνάς του/της που να έχει κεντρικό αντικείμενο το θέμα του κοινωνικού φύλου, ή να επιχειρεί να εντάξει το τελευταίο ως μία διάσταση στα ερωτήματα και στην ανάλυση της έρευνας.

Ενδεικτικά, οι εργασίες μπορεί να αφορούν την οικονομία και την αγορά εργασίας, τη μετανάστευση, τους θεσμούς και την πολιτική συμμετοχή, τη δημόσια πολιτική, αλλά και άλλα θέματα.  

Η πρόσκληση αυτή απευθύνεται κυρίως σε νέους/ες ερευνητές/τριες καθώς και υποψήφιους/ιες διδάκτορες που θέλουν να παρουσιάσουν ερευνητικές τους εργασίες και να ανταλλάξουν ιδέες και σχόλια με ερευνητές/τριες και καθηγητές/τριες πανεπιστημίου με εξειδίκευση στο θέμα του κοινωνικού φύλου.

Η ημερίδα θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 17 Μαρτίου 2020.

 

Οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να στείλουν μια σύντομη περίληψη της εργασίας που επιθυμούν να παρουσιάσουν στην Ναταλία Αυλώνα (natalia.avlona@eliamep.grμέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2020.  

 

***Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων: 25 Ιανουαρίου 2020***

 

Μπορείτε να δείτε την προκήρυξη εδώ.

 

eliamep.gr

Διαβάστε Επίσης  Ισότητα των φύλων στο νεοεισερχόμενο ερευνητικό δυναμικό της χώρας

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!