Συμβάσεις μίσθωσης διδακτικού έργου για τις ανάγκες του Προγράμματος Ειδίκευσης στην Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό της ΑΣΠΑΙΤΕ

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) προτίθεται να συνάψει συμβάσεις μίσθωσης διδακτικού έργου ιδιωτικού δικαίου για τις ανάγκες του Προγράμματος Ειδίκευσης στην Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) και Πρόγραμμα Ειδίκευσης στην Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ)» για το ακαδημαϊκό έτος 2019-20.

H ανάθεση διδακτικού έργου αφορά στα μαθήματα α εξαμήνου:

 • Β1- Εισαγωγή στην επαγγελματική αξιολόγηση και ψυχομετρία στην πόλη της Κοζάνης για 26 ώρες
 • Β1- Εισαγωγή στην επαγγελματική αξιολόγηση και ψυχομετρία στην πόλη της Ρόδου για 26 ώρες
 • Β2-Εργαστήριο ομαδικής παρέμβασης στην προσωπική ανάπτυξη ΙΙ στην πόλη της Ρόδου για 26 ώρες
 • Β2- Εργαστήριο ομαδικής παρέμβασης στην προσωπική ανάπτυξη ΙΙ στην πόλη των Σαπών για 26 ώρες
 • Β5- Συμβουλευτική και οικογένεια στην πόλη της Ρόδου για 26 ώρες
 • Β5- Συμβουλευτική και οικογένεια στην πόλη της Λιβαδειάς για 26 ώρες
 • Β5- Συμβουλευτική και οικογένεια στην πόλη των Σαπών για 26 ώρες

 

Προϋπόθεση ανάθεσης διδακτικού έργου: στα θεωρητικά μαθήματα (Β1,Β5) είναι:

 1. Η κατοχή Διδακτορικού Διπλώματος συναφούς (πλήρως ή μερικώς) με το γνωστικό αντικείμενο του μαθήματος που δηλώνεται. Στην περίπτωση που δεν υποβληθούν προτάσεις από κατόχους διδακτορικού διπλώματος ή που υποβληθούν μόνο από κατόχους διδακτορικού διπλώματος μη συναφούς με το γνωστικό αντικείμενο, τότε θα αξιολογούνται και οι προτάσεις κατόχων Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης συναφούς με το γνωστικό αντικείμενο του μαθήματος και
 2. διδακτική εμπειρία σε ΑΕΙ ενός ακαδημαϊκού εξαμήνου συναφής με το γνωστικό αντικείμενο του επιλεγμένου μαθήματος συμπεριλαμβανομένων ΕΠΠΑΙΚ – ΠΕΣΥΠ και αντίστοιχων επιμορφωτικών Προγραμμάτων στο γνωστικό αντικείμενο του επιλεγόμενου μαθήματος που υλοποιούνται από ΑΕΙ.

Προϋπόθεση ανάθεσης διδακτικού έργου στα εργαστηριακά μαθήματα (Β2) είναι:

 1. H κατοχή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης συναφούς (πλήρως ή μερικώς) με το γνωστικό αντικείμενο του εργαστηριακού μαθήματος που δηλώνεται. Στην περίπτωση που υποβληθούν προτάσεις από κατόχους διδακτορικού διπλώματος συναφούς με το γνωστικό αντικείμενο, τότε προηγούνται στην ανάθεση του μαθήματος.
 2. διδακτική εμπειρία σε ΑΕΙ ενός ακαδημαϊκού εξαμήνου συναφής με το γνωστικό αντικείμενο του επιλεγμένου μαθήματος συμπεριλαμβανομένων ΕΠΠΑΙΚ – ΠΕΣΥΠ και αντίστοιχων επιμορφωτικών Προγραμμάτων στο γνωστικό αντικείμενο του επιλεγόμενου μαθήματος που υλοποιούνται από ΑΕΙ.

Η υποβολή των προτάσεων γίνεται αποκλειστικά με χρήση του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής αιτήσεων σε ειδική φόρμα, που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.aspete.gr έως τις 30/1/2020 και ώρα 23.59’.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ_ΑΣΠΑΙΤΕ

 

Διαβάστε Επίσης  Admin, Log and HR Officer @ Refugee Trauma Initiative | Thessaloniki

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!