Προκήρυξη για Μέλη Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Σ.Ε.Π.) του Ε.Α.Π.

Προκήρυξη για μέλη συνεργαζόμενου εκπαιδευτικού προσωπικού (Σ.Ε.Π.) 2020-2023,  σε 196 ετήσιες Θεματικές Ενότητες (Θ.Ε.), 4 ετήσιες εργαστηριακές θεματικές ενότητες (Ε.Θ.Ε), και 87 εξαμηνιαίες Θεματικές Ενότητες (Θ.Ε.), των 6 Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών (Π.Σ.) και 37 Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών, για τα ακαδημαϊκά έτη 2020-2021, 2021-2022, 2022-2023.

Η προσφορά των σπουδών γίνεται με τη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στην ελληνική γλώσσα (εκτός των Θ.Ε. των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών Master in Business Administration (MBA) και Διδακτική της Αγγλικής ως Ξένης/Διεθνούς γλώσσας (ΑΓΓ), που προσφέρονται στην αγγλική, Διδακτική της Γαλλικής ως Ξένης Γλώσσας (ΓΑΛ) που προσφέρεται στη γαλλική και Διδακτική της Γερμανικής ως Ξένης Γλώσσας (ΓΕΡ) που προσφέρεται στη γερμανική). 

Οι υποψήφιοι έχουν δυνατότητα να υποβάλουν μία και μόνο αίτηση σε μία (1) ή δύο (2) Θ.Ε., εκ των οποίων μόνο η μία δύναται να είναι Ε.Θ.Ε.

Η υποβολή αιτήσεων για υποψήφια Μέλη Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Σ.Ε.Π.) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου θα ξεκινήσει την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020 και ώρα 16:00 και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 και ώρα 23:59.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://dev.eap.gr/sep-candidate/public#/.

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΑΠ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΣΕΠ

 

Διαβάστε Επίσης  Medical Activity Manager @ Médecins Sans Frontières (MSF) | Greece

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!