Διεπιστημονικό Κέντρο “Προνόηση”

Τα Διεπιστημονικά Κέντρα “Προνόηση” είναι πρότυπα θεραπευτικά κέντρα και δημιουργήθηκαν με στόχο την παροχή εξειδικευμένων θεραπευτικών υπηρεσιών.  Απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες όλων των ηλικιών με αντικείμενο την προσφορά υπηρεσιών στους τομείς της ψυχικής υγείας, της πρόληψης αλλά και της ευρύτερης ενημέρωσης.

Τα Κέντρα «Προνόηση» διατηρούν τις βασικές εγκαταστάσεις τους στην οδό Φιλαρέτου 86 καθώς και στην οδό Αθηνάς 67 στην Καλλιθέα και η δομή τους  χαρακτηρίζεται απόλυτα από τη φιλοσοφία των ιδίων των κέντρων.

Στόχος είναι τόσο οι θεραπευτές και η διεπιστημονική ομάδα, όσο και οι επισκέπτες να βρίσκονται, να εργάζονται σε ένα χώρο σύγχρονο, ζεστό, φιλικό και φιλόξενο καθώς και ανθρώπινο, που να παρέχει συγχρόνως και τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Τα Κέντρα διαθέτουν χώρους επισκεπτών, γραφεία διοίκησης, αίθουσες συνεδριών/σεμιναρίων, αίθουσες ειδικών και εξατομικευμένων θεραπευτικών προγραμμάτων, αίθουσες διδασκαλίας και έρευνας, καθώς και εξειδικευμένες θεραπευτικές αίθουσες όπως οι αίθουσες αισθητηριακής ολοκλήρωσης (S I).

Τα Κέντρα «Προνόηση» έχουν ανταποκριθεί πλήρως σε όλες τις κτιριολογικές απαιτήσεις του νόμου που διέπει τη λειτουργία του, ειδικά σε θέματα ασφάλειας και υγιεινής. Βρίσκονται σε κομβικά σημεία της Καλλιθέας κάνοντας εύκολη τη μετακίνηση από και προς αυτά, είτε πρόκειται για χρήση δημοσίων είτε ιδιωτικών μέσων μεταφοράς.

Παιδιά & Έφηβοι

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2109533309, 2117157422, 6976909299 των κέντρων Προνόηση καθώς και στον επίσημο ιστότοπο  www.pronoisi.gr

 

Διαβάστε Επίσης  Τι είναι η πρόληψη των εξαρτήσεων;

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!