Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λαρισαίων

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων αποτέλεσε μια ιδέα του Δημάρχου Λαρισαίων κ. Κων/νου Τζανακούλη, κατανοώντας  την επιδείνωση της καθημερινότητας που επέφερε η οικονομική κρίση, για την ανακούφιση των συμπολιτών που έχουν ανάγκη. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο βρίσκεται στη στοά της οδού Μανωλάκη 9-11 (το οίκημα έχει διατεθεί δωρεάν στο Δήμο έπειτα από επιχειρηματική δωρεά) , και ξεκίνησε την λειτουργία του τον Ιούλιο του 2010.

Οι πόρτες του ανοίγουν για το κοινό και την εξυπηρέτηση των πολιτών κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 8.00π.μ έως τις 14.00μ.μ. Προσφέρει εντελώς δωρεάν 25 είδη πρώτης ανάγκης,τρόφιμα, είδη οικιακού καθαρισμού. Επίσης, στον όροφο του Παντοπωλείου λειτουργεί Τράπεζα ενδυμάτων και υποδημάτων.

Οι δημότες που εξυπηρετεί το Παντοπωλείο επιλέγονται από την κοινωνική υπηρεσία του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Λαρισαίων με βάση συγκεκριμένα κοινωνικά κριτήρια. Οι δικαιούχοι έχουν πρόσβαση στο κατάστημα με την επίδειξη ειδικής κάρτας.

Ήδη κλείνει τους έξι μήνες λειτουργίας του και εξυπηρετεί 460 άτομα κάθε μήνα. Υπεύθυνοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι οι: Γαντζούδης Θεόδωρος και Ριζάκη Αφροδίτη.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο – Fax: 2410- 255876.

Email: kinoniko_pantopolio@hotmail.gr

Κράτα το

Διαβάστε Επίσης  Πρόσκληση Συμμετοχής στο Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης Νέων Γυναικών WOMENTORS

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!