Χρηματοδότηση Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων απο το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

socialpolicy.gr, Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης χρηματοδοτεί δράσεις Αθλητικών, Πολιτιστικών Συλλόγων και Σωματείων της πόληςΟ Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έχει εγγράψει στον προϋπολογισμό του Δήμου για το 2013 ποσό ύψους 240.000 ευρώ, με το οποίο θα χρηματοδοτήσει δράσεις και προγράμματα που θα υποβληθούν προς τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών από τους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους και Σωματεία της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό έχει καταρτιστεί ένα ολοκληρωμένο πλάνο, μέσα από το οποίο προβλέπεται καταρχήν η καταγραφή των αιτημάτων χρηματοδότησης και στη συνέχεια η αξιολόγησή τους και η χρηματοδότηση. Τα αιτήματα θα καταγράφονται αναλυτικά από κάθε ενδιαφερόμενο Σύλλογο ή Σωματείο σε ειδική φόρμα, που θα κατατίθεται στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών.

Στη συνέχεια θα γίνεται ο έλεγχος και η αξιολόγηση των αιτημάτων και εφόσον εγκριθούν, θα χρηματοδοτείται η υλοποίηση των δράσεων.

Με αφορμή την έναρξη υλοποίησης του προγράμματος, ο Δήμαρχος Βάρης- Βούλας Βουλιαγμένης Σ. Πανάς κάλεσε τα Σωματεία και τους Συλλόγους της πόλης να προσέλθουν και να υποβάλουν τα αιτήματα τους, τονίζοντας πως:

Αιτήματα για τη χρηματοδότηση μπορούν να απευθύνουν οι εκπρόσωποι των Συλλόγων και Σωματείων στο Γραφείο Πρωτοκόλλου στο Δημαρχείο, Κ. Καραμανλή 18 Βούλα , καθημερινά από τις 08:00 έως τις 15:00, από τις 13 Ιουνίου έως τις 26 Ιουνίου 2013 , η ειδική φόρμα καταγραφής των αιτημάτων θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Δήμου www.vvv.gov.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών , Υπεύθυνος επικοινωνίας κ. Αυρηλιώνης Άρης τηλ. 2132020018

Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Διαβάστε Επίσης  Δίκαιη ψηφιακή και πράσινη μετάβαση: νέα κοινωνική ατζέντα για την Ευρώπη

Be the first to comment on "Χρηματοδότηση Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων απο το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!