Αυξάνεται σε 65.000 ο αριθμός των θέσεων σε παιδικούς σταθμούς

Κονδύλια ύψους 149 εκατομμυρίων ευρώ έχουν ήδη εξασφαλιστεί για το Πρόγραμμα Εναρμόνισης Κοινωνικής και Επαγγελματικής Ζωής – Επιπρόσθετα 10 εκατομμύρια ευρώ για εισαγωγή επιπλέον 4.000 παιδιών – Περίπου 65.000 παιδιά θα ενταχθούν φέτος σε παιδικούς σταθμούς, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του υφυπουργού Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρας Τζάκρη, ο κ. Κεγκέρογλου ενημέρωσε ότι ήδη έχουν εξασφαλιστεί κονδύλια της τάξης των 149 εκατομμυρίων ευρώ για την ένταξη 60.000 παιδιών στους παιδικούς σταθμούς, ενώ -μετά από συνεννόηση με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης- θα δοθούν ακόμη 10 εκατ. ευρώ για την εισαγωγή άλλων 4.000 παιδιών.

Ο υφυπουργός Εργασίας διευκρίνισε πως οι οικογένειες που δεν συμπληρώνουν τις προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα, έχουν τη δυνατότητα να βάλουν τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς καταβάλλοντας τα απαραίτητα τροφεία.

 

Διαβάστε Επίσης  Πιλοτικό Σχέδιο για την Κοινωνική Ένταξη των ΡΟΜΑ του Δήμου Χαλανδρίου με εξασφάλιση στέγασης μέσω επιδότησης ενοικίου | Πρόσκληση προς ιδιοκτήτες ακινήτων για εκμίσθωση κατοικιών

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!