Καταβάλλονται τα προνοιακά επιδόματα για το δίμηνο Μαϊου – Ιουνίου 2013

Τέλος μπαίνει στην ταλαιπωρία των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων. Το αργότερο το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα καταβληθούν τα ποσά που δικαιούνται για το δίμηνο Μαΐου – Ιουνίου 2013 στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ωφελουμένων. Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Γραφείου Τύπου του Υπουργού Εσωτερικών, ο κ. Γιάννης Μιχελάκης υπέγραψε απόφαση σύμφωνα με την οποία κατανέμεται το συνολικό ποσό των 114.620.678,30 ευρώ σε 63 Δήμους της χώρας, αποκλειστικά και μόνο για την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους κατά νομό δικαιούχους αυτών, για τους μήνες Μάιο – Ιούνιο του 2013.

Το παραπάνω ποσό κατανέμεται από το λογαριασμό που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και ο οποίος ανήκει στο Υπουργείο Εσωτερικών. Επιπλέον ο Υπουργός Εσωτερικώνυπέγραψε απόφαση με την οποία κατανέμεται το ποσό των 5.598.175,00 ευρώ στις Περιφέρειες, αποκλειστικά και μόνο για την καταβολή του διατροφικού επιδόματος στους κατά νόμο δικαιούχους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους καρδιάς, ήπατος, πνευμόνων και μυελού των οστών καθώς και σε αλλοδαπούς και ομογενείς νεφροπαθείς για το μήνα Ιούλιο του 2013.
Το παραπάνω ποσό προέρχεται από το λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και αφορά στους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους των Περιφερειών.
Διαβάστε Επίσης  Η Επιτροπή εγκαινιάζει νέο 10ετές σχέδιο για τη στήριξη των Ρομά στην ΕΕ

1 Comment on "Καταβάλλονται τα προνοιακά επιδόματα για το δίμηνο Μαϊου – Ιουνίου 2013"

  1. Τίποτα για τα επιδοματα κάνει δεν ξέρει ποτε θα δοθούν

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!