Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο μέχρι σήμερα εξυπηρετεί 140 οικογένειες ανά τακτά χρονικά διαστήματα και εκ περιτροπής. Πρόσφατα εγκριθήκαν από την Επιτροπή του Παντοπωλείου άλλες 20 οικογένειες, ανεβάζοντας τον αριθμό των εξυπηρετούμενων οικογενειών στις 160 και οι οποίες θα ενταχθούν στις λίστες των εξυπηρετούμενων.

Οι διανομές πραγματοποιούνται όσο υπάρχουν προϊόντα στα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες όλων των εξυπηρετούμενων.

Γι’ αυτό το λόγο  υπενθυμίζουμε την ύπαρξη Κοινωνικού Καλαθιού, αμέσως μετά τα ταμεία των σούπερ μάρκετ και τa τηλέφωνa επικοινωνίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου: 2262350603, 607, 600.

Οι εθελοντικές συμμετοχές περιλαμβάνουν:

  • Εθελοντικές προσφορές για είδη πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα που δεν χρειάζονται ψυγείο, ένδυση, υπόδηση, οικιακά είδη κτλ

  -Καλάθια συλλογής τροφίμων θα βρίσκονται σε όλα τα Super Market του Δήμου με την ένδειξη «Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων», όπου θα μπορείτε να εναποθέτετε όσα είδη πρώτης ανάγκης εσείς επιθυμείτε.

  -Εάν επιθυμείτε να προσφέρετε είδη πρώτης ανάγκης στο Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο μπορείτε να απευθύνεστε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στο τηλέφωνο 2262027703 , όπου θα σας δίνονται οι απαραίτητες πληροφορίες για τον τρόπο αποστολής- παραλαβής των προσφερομένων ειδών. Διαφορετικά το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι ανοιχτό και δέχεται προσφορές κάθε Δευτέρα Τετάρτη-Παρασκευή και ώρες 10:00-12:00 (Πελοπίδου και Αγγελίδη)

  • Εθελοντική Εργασία για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Δηλώσεις συμμετοχής για ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ θα βρείτε στο site του Δήμου Θηβαίων www.thiva.gr   τις οποίες και θα αποστέλλετε ηλεκτρονικά στο e-mail: ethelontesthivas@gmail.com .

Δήλωση Εθελοντή . Πατώντας πάνω στη “Δήλωση Εθελοντή” εισάγεστε στο site του Δήμου Θηβαίων www.thiva.gr. Εκεί, δεξιά πατώντας στη “dilwsi ethelonti” κατεβάζετε τη Δήλωση. Επίσης στο site του Παντοπωλείου στην αρχική σελίδα δεξιά υπάρχει σύνδεσμος που σας οδηγεί στο site του Δήμου Θηβαίων. 

 -Όσοι δεν έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή μπορούν να συμπληρώνουν την αίτηση προσερχόμενοι στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Θηβαίων (Υπεύθυνη κα. Βενιζέλου Ευγενία-τηλ. 2262350607)

 

Διαβάστε Επίσης  Το ντοκιμαντέρ “Πήγα, Είδα, Άκουσα” στο 22ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Κράτα το

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!