Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Έκδοση βιβλιαρίων ανασφαλίστων

Από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013, ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας αναλαμβάνει την αρμοδιότητα έκδοσης βιβλιαρίων ανασφαλίστων (αποφάσεις παροχής κοινωνικής προστασίας), υπηρεσία που μέχρι πρότινος λειτουργούσε υπ’ ευθύνη της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Αιγάλεω (Μαρμαρά 26).

Η συγκεκριμένη εφαρμογή, αποτελεί ουσιαστική διέξοδο για τους δημότες που έχουν χαμηλό εισόδημα και δεν έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες περίθαλψης. Το γεγονός ότι η αρμοδιότητα έκδοσης των αποκαλούμενων και «βιβλιαρίων απορίας» περνάει στα χέρια του Δήμου μας, σίγουρα θα διευκολύνει τη ζωή των συνδημοτών μας, γλυτώνοντας τους από περιττές μετακινήσεις.

Η υπηρεσία έκδοσης των βιβλιαρίων θα στεγάζεται στο Δημαρχείο (Αριστομένους 8) και θα λειτουργεί καθημερινά τις ώρες από 07:00 ως 15:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίας Βαρβάρας στα τηλέφωνα 213.2019374-9 προκειμένου να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία που ακολουθείται.

Να τονίσουμε ότι επιδόματα αναπηρίας, στεγαστικής συνδρομής και απροστάτευτων παιδιών θα συνεχίσουν να χορηγούνται από την Πρόνοια του Αιγάλεω.

 

Δήμος Αγίας Βαρβάρας

 

Διαβάστε Επίσης  "Ανάλυση και Εφαρμογή Κοινωνικής Πολιτικής" | ΠΜΣ Ακαδημαϊκού Έτους 2020-2021

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!