Παρεμβατικό πρόγραμμα Διατροφικής Αγωγής για την Αντιμετώπιση των Εκφυλιστικών Παθήσεων

Παρεμβατικό πρόγραμμα Διατροφικής Αγωγής για την Αντιμετώπιση των Εκφυλιστικών Παθήσεων, socialpolicy.grΠρόγραμμα  Διατροφικής Αγωγής για την Αντιμετώπιση των Εκφυλιστικών Παθήσεων, για δημότες  με υπέρταση, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια, σακχαρώδη διαβήτη, καρδιαγγειακά νοσήματα και παχυσαρκία, υλοποιεί από τις 4 Νοεμβρίου η Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας-Τμήμα Δημοτικών Ιατρείων και Δημόσιας Υγείας-Γραφείο Υγιών Πόλεων, του  Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με το ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο των  δράσεων Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας για τους δημότες και προσφέρει  δωρεάν υπηρεσίες  που σχετίζονται με την υγεία.

Στις  22 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε  Ημερίδα με θέμα: «Ευαισθητοποίηση σε θέματα διατροφής και υγιεινού τρόπου ζωής των νοσούντων με εκφυλιστικές παθήσεις» στην οποία μίλησαν διακεκριμένοι επιστήμονες  και συμμετείχαν  επαγγελματίες από το χώρο  της Υγείας και δημότες.

Στις 4 Νοεμβρίου  ξεκινά  στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο του δήμου Αθηναίων  (Σόλωνος 78) , εξάμηνη δράση που θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες δωρεάν υπηρεσίες :

•Παρακολούθηση από διαιτολόγο και παροχή διαιτολογίου

•Τροποποίηση διατροφικής συμπεριφοράς

•Μετρήσεις σύστασης σώματος

Δήμος Αθηναίων

Διαβάστε Επίσης  Πανευρωπαϊκή Έρευνα "Η σχέση μας με το φαγητό κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19"

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!