25 Οκτωβρίου – 13 Νοεμβρίου: BAZAAR Βιβλίου ΔΕΘ 2013

25 Οκτωβρίου - 13 Νοεμβρίου BAZAAR Βιβλίου ΔΕΘ 2013, socialpolicy.gr

Πόλος έλξης βιβλιόφιλων, συγγραφέων και εκδοτών αναμένεται να γίνει η φετινή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης με την ευκαιρία της διοργάνωσης «Bazaar ΔΕΘ 2013». Το Bazaar του βιβλίου το διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας στο πλαίσιο της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. 

Ο ΣΕΚΒΕ αξιοποιώντας τον πιο ιστορικό εκθεσιακό θεσμό της χώρας ο οποίος συγκεντρώνει μεγάλα πλήθη επισκεπτών, φέρνει σε επαφή τον κόσμο του βιβλίο με το ευρύ αναγνωστικό κοινό. 

Το Bazaar Βιβλίου θα λειτουργεί σε μια έκταση 1200 τ.μ., τις ήμερες λειτουργίας της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλίκης στο περίπτερο 4 της ΔΕΘ – HELEXPO.

Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του βιβλίου θα μπορούν να διαλέξουν από ένα μεγάλο αριθμό βιβλίων, σχολικά βοηθήματα, έργα λογοτεχνίας, δοκίμια, λευκώματα, ιστορικές εκδόσεις , επιστημονική φαντασία, παιδικά βιβλία κ.α. 

Οι επισκέπτες θα μπορούν να προμηθευτούν βιβλία από ο,50 ευρώ. Η συμμετοχή των εκδοτών από όλη την Ελλάδα στο Παζάρι είναι σημαντική και τα βιβλία πολύ αξιόλογα. 

Το Bazaar, στο οποίο θα υπάρχουν περισσότεροι από 500.000 τίτλοι βιβλίων όλων των κατηγοριών θα λειτουργεί καθημερινά 4 το απόγευμα έως 10 το βράδυ ενώ τα σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί έως 10 το βράδυ. 

 

Διαβάστε Επίσης  Το τρίτο τεύχος του περιοδικού φεμινιστιqά

filoifestivalvivliou.blogspot.gr

Be the first to comment on "25 Οκτωβρίου – 13 Νοεμβρίου: BAZAAR Βιβλίου ΔΕΘ 2013"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!