Από 1η Δεκεμβρίου η θεώρηση βιβλιαρίων ασθενείας του ΟΑΕΕ

Oi Ανασφάλιστοι του Ο.Α.Ε.Ε., socialpolicy.gr

Oi Ανασφάλιστοι του Ο.Α.Ε.Ε., socialpolicy.grΑπό 1η Δεκεμβρίου ξεκινά η διαδικασία θεώρησης βιβλιαρίων ασθενείας από τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) για το 2014.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη θεώρηση των βιβλιαρίων είναι η εξόφληση όλων των ασφαλιστικών εισφορών της τελευταίας τριετίας μέχρι και τον Αύγουστο του 2013.

Στην περίπτωση που ο ασφαλισμένος παραλάβει την αυτοκόλλητη ετικέτα για τη θεώρηση βιβλιαρίου, σημαίνει ότι πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις και ανανεώνεται αυτόματα η ισχύς του βιβλιαρίου του για όλο το επόμενο έτος καθώς και για τα προστατευόμενα τέκνα, ηλικίας έως 18 ετών.

Διαβάστε Επίσης  Obamacare-Ο νόμος της Καθολικής Ασφάλισης Υγείας για τους Αμερικανούς πολίτες

Για την έκδοση νέου βιβλιαρίου θα πρέπει να έχουν καταβληθεί όλες οι απαιτητές υποχρεώσεις τουλάχιστον μια τριετία πριν από την υποβολή της αίτησης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Όλες οι αναρτήσεις στο e-mail σας

Προστεθείτε στους 6.071 εγγεγραμμένους.

newsletter

Subscribe to our mailing list

* indicates required



newsletters socialpolicy.gr


Next Post
error: Content is protected !!