Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, στο οποίo θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, με εκπαιδευτικές δράσεις οι οποίες αφορούν τις εξής θεματικές ενότητες:

1. Οικονομία – Επιχειρηματικότητα
2. Ποιότητα ζωής – Περιβάλλον
3. Νέες Τεχνολογίες
4. Γλώσσα και Επικοινωνία
5. Κοινωνικές Δεξιότητες και Δράσεις
6. Πολιτισμός και Τέχνη

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης.

Το έργο του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου μας εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Υπουργείου  Παιδείας   και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας»  και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας»  και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Από πλευράς του Δήμου, το Πρόγραμμα θα συντονίζει η Δημοτική Σύμβουλος κ. Αγγελική Κούτρα.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Χριστίνα Παυλοπούλου, Προϊσταμένη Tμήματος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού, καθημερινά 12.00-15.00, τηλ. 2132002893.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν από 25 Νοεμβρίου. Συνημμένα παραθέτουμε την αίτηση συμμετοχής και τη λίστα των μαθημάτων.

Αίτηση για το κέντρο Δια βίου Μάθησης Δήμου Παπάγου Χολαργού

Πρόγραμμα μαθημάτων

Δήμος Παπάγου-Χολαργού

Διαβάστε Επίσης  Πρόγραμμα Νοητικής Ενδυνάμωσης κατ΄ οίκον προσφέρει ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!