Έκθεση ενημέρωσης δράσεων Κοινωνικών Δομών/Φορέων Δήμου Χανίων «ΥποστηρίΖΩ»

Ο Δήμος Χανίων και η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΧΑΝΙΑ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Δομές και τους Φορείς του Δήμου Χανίων διοργανώνουν έκθεση ενημέρωσης δράσεων, με τίτλο: «ΥποστηρίΖΩ», από την Πέμπτη 5/12/2013 έως το Σάββατο 07/12/2013 στην πλατεία της Σούδας.

Η έκθεση  διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Τοπικές Δράσεις Κοινωνικής Ένταξης για ευάλωτες ομάδες (ΤΟΠΕΚΟ)» και τη δράση 2 με τίτλο «Δικτύωση της Αναπτυξιακής Σύμπραξης με τους Τοπικούς Συντελεστές και τις άλλες Αναπτυξιακές Συμπράξεις» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Στόχος της έκθεσης είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα κοινωνικού χαρακτήρα, η ενημέρωση τους για τις ενέργειες και τις δράσεις, που υλοποιούνται, η ενίσχυση των εθελοντικών ομάδων, καθώς και η ενημέρωσή όλων όσων ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες για τις δράσεις και τις δυνατότητες συμμετοχής ή ωφέλειας από τις κοινωνικές δομές.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης στο περίπτερο του Δήμου Χανίων και της Α.Σ. Χανιά ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων για τις δράσεις και τις δυνατότητες συμμετοχής στα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης και υποστήριξης, που υλοποιούνται μέσω του έργου με τίτλο «Τοπικές Δράσεις Κοινωνικής Ένταξης για ευάλωτες ομάδες (ΤΟΠΕΚΟ). 

Στην έκθεση θα μετέχουν και θα ενημερώνουν για τις  δράσεις τους είκοσι δύο (22)  κοινωνικοί φορείς.

 

Δήμος Χανίων

Διαβάστε Επίσης  Ενσωμάτωση των μεταναστών: Η Επιτροπή ξεκινάει δημόσια διαβούλευση

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!