Δήμος Ηλιούπολης: Δωρεάν Διαβητολογικός Έλεγχος

dimos_355_355Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία για τον Διαβήτη και την εταιρία «Με οδηγό τον Διαβήτη», συνδιοργανώνουν τη διενέργεια των παρακάτω δωρεάν εξετάσεων:

  • Εξετάσεις γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης & γλυκόζης
  • Λιπιδαιμικός αιματολογικός έλεγχος
  • Έλεγχος συνδρόμου Διαβητικού ποδιού
  • Βυθοσκόπηση
  • Μέτρηση Αρτηριακής Πίεσης

Δικαιούχοι των παραπάνω εξετάσεων είναι όλοι όσοι κάνουν χρήση ινσουλίνης και είναι κάτοχοι της Κάρτας Διαβήτη ανεξαρτήτως ηλικίας. Παράλληλα με τις εξετάσεις θα γίνεται ατομική επεξήγηση αποτελεσμάτων από εξειδικευμένο Ιατρό.

Οι εξετάσεις θα γίνουν σε σύγχρονα εξοπλισμένη Κινητή Ιατρική Μονάδα στις 13 Απριλίου, ημέρα Κυριακή, από τις 11:00 έως τις 18:00, στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου Ηλιούπολης.

Όσοι  συνδημότες, οποιασδήποτε ηλικίας, ενδιαφέρονται να κάνουν εξέταση σακχάρου, μέτρηση αρτηριακής πίεσης και βυθοσκόπηση, μπορούν να βρίσκονται στην Κεντρική Πλατεία χωρίς ραντεβού. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, τα παιδιά και οι έφηβοι θα απασχολούνται με διάφορες δραστηριότητες και εκπαιδευτικά παιχνίδια στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του οχήματος.  
Για πληροφορίες και ραντεβού τηλεφωνήστε στο 210-9970055, Νοσηλεύτρια κα Μεσσήνη Ζωή, ή στο 210-9970010, Αντιδήμαρχος κ. Γιαννάκης Χρήστος.

Δήμος Ηλιούπολης

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!