«Τηλεφωνικό Κέντρο Εθνικού Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης» 801 11 22 444

Ο δεκαψήφιος αριθμός 801 11 22 444 λειτουργεί στο πλαίσια του Εθνικού Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης με στόχο να βοηθήσει όλους όσους έχουν ανάγκη υλικής και ψυχοκοινωνικής στήριξης (άνεργοι, άστεγοι και άποροι). Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να καλούν στο τηλεφωνικό κέντρο από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 πμ  έως και τις 17:00 μμ με αστική χρέωση για όλη την Ελλάδα.

Καλώντας στο 801 11 22 444 οι ωφελούμενοι μπορούν να κατευθυνθούν ανάλογα με τις ανάγκες τους στις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας που λειτουργούν στο Δήμο που διαμένουν. Οι Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας που εντάσσονται στο Εθνικό Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης και στις οποίες θα κατευθύνονται οι ωφελούμενοι είναι: τα Κοινωνικά Παντοπωλεία, τα Κοινωνικά Φαρμακεία, τα Γραφεία Διαμεσολάβησης, οι Τράπεζες Χρόνου, τα Συσσίτια, τα Υπνωτήρια, οι Δημοτικοί Λαχανόκηποι και τα Κέντρα Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειώσουμε ότι ακόμα και οι ωφελούμενοι που δεν διαμένουν στις περιοχές που υπάρχουν Κοινωνικές Δομές του Εθνικού Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης καλώντας στο 801 11 22 444 θα κατευθύνονται σε υπάρχουσες Κοινωνικές Δομές που λειτουργούν στους Δήμους τους από άλλους φορείς.

Το 801 11 22 444 λειτουργεί παράλληλα και σαν κέντρο ψυχολογικής στήριξης καθώς μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού που διαθέτει προσφέρει την απαραίτητη τηλεφωνική στήριξη στους ωφελούμενους.

Τέλος, το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρετεί και κατευθύνει και όλους τους εθελοντές που θέλουν να συμβάλλουν στη μεγαλειώδη αυτή προσπάθεια προσφέροντας αγαθά και υπηρεσίες.
 

«Τηλεφωνικό Κέντρο Εθνικού Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης» 801 11 22 444

Κράτα το

Διαβάστε Επίσης  Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών: Η Επιτροπή αποφασίζει να καταχωρίσει δύο νέες πρωτοβουλίες

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!