Αιτήσεις για τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Δήμου Νεάπολης – Συκεών

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης εντάσσονται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του υπουργείου Παιδείας με τίτλο Πράξεων “Κέντρα Διά Βίου Μάθησης-Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας” ΑΠ7 και “Κέντρα Διά Βίου Μάθησης-Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας” ΑΠ8, και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το ελληνικό Δημόσιο, με φορείς υλοποίησης τη Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

Απευθύνονται σε ενήλικες ανεξαρτήτου επιπέδου μόρφωσης, φύλου ή εθνικότητας, και λειτουργούν σε δύο περιόδους, τη χειμερινή (Οκτώβριος-Ιανουάριος) και την εαρινή (Φεβρουάριος-Ιούνιος).

Τα προγράμματα παρέχονται δωρεάν, είναι διάρκειας 25 και 50 ωρών και οι σπουδαστές μπορούν να παρακολουθήσουν έως και δύο τμήματα σ’ ένα εκπαιδευτικό έτος.
Η λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του δήμου Νεάπολης-Συκεών θα συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά από το φθινόπωρο, με τα τμήματά του να φιλοξενούνται σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και τα μαθήματα να γίνονται καθημερινά από τις 4 το απόγευμα έως τις 9.30 το βράδυ.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, στο αρμόδιο Γραφείο Δια Βίου Μάθησης του δήμου, το οποίο στεγάζεται στο δημοτικό κατάστημα Νεάπολης (τηλ.: 2310 6711100, εσωτ. 136), ενώ και το επόμενο σχολικό έτος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία κατάθεσης της σχετικής αίτησης.

Δήμος Νεάπολης-Συκεών

Διαβάστε Επίσης  Πρόσκληση Συμμετοχής στο Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης Νέων Γυναικών WOMENTORS

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!