Αιτήσεις για τις κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στους Δήμους Αγ. Αναργύρων-Καματερού και Φυλής

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για φέτος στο πρόγραμμα «Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στους Δήμους Αγ. Αναργύρων – Καματερού και Φυλής- ΝΟΣΤΟΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» που υλοποιείται με τη σύμπραξη της Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο «ΝΟΣΤΟΣ» και της Εργοερευνητικής με τους Δήμους Αγίων Αναργύρων – Καματερού και Φυλής.

Το Σχέδιο Δράσης αφορά τη δημιουργία και λειτουργία δομών άμεσης καταπολέμησης της φτώχειας και συγκεκριμένα το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο, τη Δομή παροχής συσσιτίου, τον Δημοτικό Λαχανόκηπο, τη Τράπεζα Χρόνου και το Γραφείο Διαμεσολάβησης.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, μόνιμοι κάτοικοι των δύο Δήμων, που θέλουν να εγγραφούν ως ωφελούμενοι στις παραπάνω δομές να καταθέσουν αίτηση και δικαιολογητικά, βάσει των οποίων θα διαμορφωθεί ο τελικός κατάλογος δικαιούχων, ως τις 21/08/2014 από Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 – 16:00 στις παρακάτω διευθύνσεις:

– Στo Γραφείο Διαμεσολάβησης του προγράμματος, Κωνσταντινουπόλεως 160 & Κλεισούρας, Αγ. Ανάργυροι,

– Στο Δημοτικό Λαχανόκηπο του προγράμματος, Λ. Δημοκρατίας 61, Αγ. Ανάργυροι, και

– Στο Κοινωνικό Φαρμακείο του προγράμματος, Καμπόλη 31, Άνω Λιόσια

– Στο πρώην Δημαρχείο Ζεφυρίου, Πλατεία Ηρώων

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 2611232, 210 2690899, 210 2482002

 

Δήμος Αγ. Αναργύρων-Καματερού

Διαβάστε Επίσης  H περιοδολόγηση της έννοιας της φροντίδας στην κοινωνική πολιτική και η σχέση της με το φύλο: από τον δυϊσμό στη σύνθεση και στη διαφορά

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!