Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου

Ο Σύλλογος «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου» δημιουργήθηκε τον Απρίλη του 2012, με σκοπό να προσφέρει έμπρακτη αλληλεγγύη σε συνανθρώπους μας που πλήττονται ιδιαίτερα από την τρέχουσα ηθική και οικονομική κρίση. Τα μέλη του προασπίζονται την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, με δράσεις που αποτελούν παράδειγμα ήθους, αλληλεγγύης και πολιτικής και με όραμα μια Κοινωνία Δικαίου, όπου τα συνταγματικά δικαιώματα στην παιδεία, την υγεία και την εργασία δε θα παραβιάζονται.

Στο παραπάνω πλαίσιο οργανώθηκε η λειτουργία Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Αλληλεγγύης, με στόχο την παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε άπορους και ανασφάλιστους ασθενείς, οι οποίοι δεν έχουν καμία θεσμική πρόσβαση σε αυτήν.

Η στελέχωση και η υποστήριξη του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Αλληλεγγύης γίνεται αποκλειστικά με εθελοντές, μέλη ή φίλους του «Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου», στηριζόμενες μόνο στην ανθρωπιά και την αλληλεγγύη, χωρίς καμία οικονομική, πολιτική, κομματική ή οποιαδήποτε άλλη δέσμευση, κατεύθυνση, εποπτεία ή υστεροβουλία, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει το έμψυχο υλικό για μία άλλη πολιτική και μία άλλη κοινωνία, που θα υπηρετούν τον άνθρωπο.

Ο Σύλλογος «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου» αποφάσισε να επεκτείνει τις δράσεις αλληλεγγύης του στην πόλη του Ηρακλείου.

Για το σκοπό αυτό αναζητά προς ενοικίαση ισόγειο, κατά προτίμηση, χώρο στο κέντρο του Ηρακλείου εμβαδού 120-150 τ.μ., που να μπορεί να διαμορφωθεί σε μια μεγαλύτερη αίθουσα και δύο μικρότερες.

Προτάσεις – προσφορές, τηλέφωνα επικοινωνίας: 2813.008.525 και 6974.732.273.

Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου

Τηλέφωνο: 2813 008 525 (καθημερινά 10:00 – 12:00 κι επιπλέον κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή 18:00 – 21:00 και κάθε Σάββατο 10:00 – 13:00)

E-mail: info@koinoniaher.gr

Διεύθυνση: Κτήρια Πανεπιστημίου Κρήτης (Πτέρυγα Μ), Λεωφόρος Κνωσού

koinoniaher.gr

Κράτα το

Διαβάστε Επίσης  Ecotivity School: Θερινό Σχολείο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!