Εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Χανίων

Ξεκινούν από αύριο, Τρίτη 29 Ιουλίου 2014, οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Χανίων, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ένωση Ιδιοκτητών Καθηγητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Χανίων, και έχει ως με σκοπό τη μαθησιακή υποστήριξη αδύναμων μαθητών, που αντιμετωπίζουν κοινωνικο – οικονομικά προβλήματα.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

  • ΑΙΤΗΣΗ /ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ
  • ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ Ή ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΟΜΟΓΕΝΟΥΣ Ή ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ
  • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
  • ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΤΟΥΣ, ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Ε1 ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΤΟΥΣ Ε9, ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΖΥΓΟΥΣ, ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΙ (ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ) ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΡΚΗ ΒΕΒΑΙΑΩΣΗ ΑΠ’ ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ Ή ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
  • ΓΝΩΜΑΤΕΥΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΕΑ – ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ή ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ Ή ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ
  • ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΚΑΡΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Α.Ε.Δ. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα μπορούν να παραλάβουν και να καταθέτουν αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Γραφείο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων (ισόγειο Δημοτικού Καταστήματος).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως και την Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014, κατά τις εργάσιμες ώρες. Τηλ. Επικοινωνίας: 2821341696, 2821341691, 2821341689.

Δήμος Χανίων

Διαβάστε Επίσης  Δείκτης Ισότητας των Φύλων 2020 | Στοιχεία για την Ελλάδα

Be the first to comment on "Εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Χανίων"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!