«Εκδήλωση Γνωριμίας» με την Αχρήματη Ανταλλακτική Οικονομία στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών

Τράπεζα Χρόνου«Εκδήλωση Γνωριμίας» οργανώνουν τα στελέχη και οι εθελοντές της Τράπεζας Χρόνου του δήμου Νεάπολης-Συκεών και του Κέντρου Εργάνη αύριο, Τετάρτη 9 Ιουλίου.

Σκοπός είναι να μοιραστούν με συνεργάτες, παλιούς και νέους φίλους, εμπειρίες και ιδέες σχετικά με την Αχρήματη Ανταλλακτική Οικονομία και τη συμβολή που μπορούμε να έχουμε όλοι στη βελτίωση της καθημερινότητας έστω και ενός συνανθρώπου μας μέσω της εθελοντικής προσφοράς γνώσεων και υπηρεσιών.

Η συνάντηση θα περιέχει συζήτηση και νόστιμα εδέσματα που θα ετοιμάσουν οι μάγειρες του Κοινωνικού Εστιατορίου.

Ταυτόχρονα, θα συγκεντρώνονται φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο, το οποίο υποστηρίζει κατά μέσο όρο το μήνα 130 οικογένειες άνεργων, άπορων και ανασφάλιστων πολιτών.

Επίσης, όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν και είδη ρουχισμού, οικιακής χρήσης, βιβλία και παιχνίδια. Τα είδη αυτά θα δοθούν στις οικογένειες των δικαιούχων των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο δήμο Νεάπολης-Συκεών, οι οποίες υπενθυμίζεται ότι είναι το Γραφείο Διαμεσολάβησης, το Κοινωνικό Εστιατόριο, οι Δημοτικοί Λαχανόκηποι, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και η Τράπεζα Χρόνου.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εργάνη (Καραβαγγέλη 1, Συκιές) από τις 7 το απόγευμα. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους.

Δήμος Νεάπολης-Συκεών

Διαβάστε Επίσης  Νέος συλλογικός τόμος Intermediate Language Varieties: Koinai and regional standards in Europe με συνεπιμελήτρια την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του ΑΠΚΥ Σταυρούλα Τσιπλάκου

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!