Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς

Τη Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της Ηλεκτρονικής Βιβλιοθήκης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (www.evep-library.gr), στο πλαίσιο Ημερίδας, με θέμα: «Με την Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη και τα άλλα ψηφιακά εργαλεία, το Ε.Β.Ε.Π. υποστηρίζει την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα στην περιοχή του Πειραιά και αξιοποιεί τα Προγράμματα ΕΣΠΑ».

Το Ε.Β.Ε.Π., με το έργο «Διάχυση Αποτελεσμάτων Αξιοποίησης του Εκπαιδευτικού Υλικού», που αποτελεί συνιστώσα του Προγράμματος Κατάρτισης και Πιστοποίησης Τεχνικής Ικανότητας 1.500 ανέργων των βιομηχανικών κλάδων του Πειραιά, συνολικού προϋπολογισμού 7,7 εκ. ευρώ, με δικαιούχο το Επιμελητήριο, εκσυγχρονίζει τα ψηφιακά μέσα του.

Η Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη εγκαινίασε τη λειτουργία της με 9 ηλεκτρονικά βιβλία,το περιεχόμενο των οποίων έχει παραχθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Κατάρτισης και αποτέλεσε το Εκπαιδευτικό Υλικό που διδάχθηκε στους ανέργους που μετείχαν στο Πρόγραμμα, ενώ προσεχώς μπορεί να εμπλουτιστεί με e-books διαφορετικών κατευθύνσεων.

 

Ε.Β.Ε.Π.

Διαβάστε Επίσης  Ένταξη των Μεταναστών και των Προσφύγων στην Αγορά Εργασίας

Be the first to comment on "Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!