Η Τράπεζα Χρόνου Αγίου Δημητρίου & Αλίμου συνεργάζεται με τη Δημοτική Ιματιοθήκη Αγίου Δημητρίου

Η Τράπεζα Χρόνου Αγίου Δημητρίου & Αλίμου με τη σύμπραξη του δικαιούχου φορέα της «Άνοδος ΑμΚΕ» και του Δήμου Αγίου Δημητρίου αναλαμβάνει την υποστήριξη και τη λειτουργία της Δημοτικής Ιματιοθήκης, μιας εκ των κοινωνικών δομών του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Ένας από τους κύριους στόχους της Δημοτικής Ιματιοθήκης είναι η κάλυψη αναγκών, κυρίως ρουχισμού και υπόδησης, σε δημότες της πόλης που είναι εγγεγραμμένοι στην Κοινωνική Υπηρεσία.
Στο πλαίσιο των λειτουργιών της Δημοτικής Ιματιοθήκης ανήκει και η ανταλλαγή προϊόντων. Οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να φέρει όσα προϊόντα θέλει και να πάρει άλλα προϊόντα αντίστοιχης αξίας ΤΕΜ (Τοπική Εναλλακτική Μονάδα = ΤΕΜ).

Δημοτική Ιματιοθήκη Αγίου Δημητρίου, socialpolicy.gr

Όσοι πολίτες επιθυμούν να δωρίσουν ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, συσκευές και άλλα είδη μπορούν να τα προσφέρουν σε καλή κατάσταση και πάντοτε καθαρά στις ώρες λειτουργίας της δομής: κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα από τις 14:00 το μεσημέρι έως τις 19:00 το απόγευμα. Έτσι αυτή την Παρασκευή 1 Αυγούστου 2μμ-7μμ στην οδό Μακρυγιάννη 98 στον Άγιο Δημήτριο μπορείτε να ανταλλάξετε ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια και αξεσουάρ. Πέραν των ανταλλαγών η Δημοτική Ιματιοθήκη δέχεται και προσφορές κάθε είδους από πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν χωρίς να ανταλλάξουν.

Η Δημοτική Ιματιοθήκη καλύπτει βασικές ανάγκες ρουχισμού και υπόδησης σε δεκάδες συμπολίτες μας που χρήζουν υποστήριξης και παράλληλα είναι εγγεγραμμένοι στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

 

Τράπεζα Χρόνου Αγίου Δημητρίου & Αλίμου, Δημοτική Ιματιοθήκη Αγίου Δημητρίου,socialpolicy.grΤράπεζα Χρόνου Αγίου Δημητρίου & Αλίμου

Αλεξ. Ασημακοπούλου 7, 17342 Αγ. Δημήτριος

Τηλ: 215 5509980

E-mail: timebank.dad@gmail.com

URL: timeswap.gr

Facebook & Twitter

Κράτα το

Κράτα το

Be the first to comment on "Η Τράπεζα Χρόνου Αγίου Δημητρίου & Αλίμου συνεργάζεται με τη Δημοτική Ιματιοθήκη Αγίου Δημητρίου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!