Τηλεοπτικό σποτ των Γιατρών Χωρίς Σύνορα για τη Γάζα

Με νέο συγκλονιστικό τηλεοπτικό σποτ, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα μας καλούν να μην κλείσουμε τα μάτια μπροστά στην μεγάλη ανθρωπιστική τραγωδία δίχως τέλος στη Λωρίδα της Γάζας.

«Οι εικόνες που βλέπουν οι ομάδες μας στη Γάζα είναι σοκαριστικές. Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα υποστηρίζουμε το κεντρικό νοσοκομείο Αλ Σίφα στην πόλη της Γάζας, με μία πλήρη χειρουργική ομάδα, ιατρικό εξοπλισμό και προμήθειες έκτακτης ανάγκης, έχοντας προσφέρει πακέτα έκτακτης ανάγκης στην Κεντρική Αποθήκη Φαρμάκων νότια και βόρεια της Γάζας. Υπάρχουν τρομακτικές ελλείψεις στην παροχή ιατρικής βοήθειας, τόσο σε επίπεδο ιατροφαρμακευτικού υλικού όσο και σε εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό. Ενώ οι ανάγκες είναι τόσο μεγάλες και επιτακτικές, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα είμαστε μαζί με τη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού οι μόνες διεθνείς οργανώσεις που αγωνιζόμαστε στα νοσοκομεία δίπλα στους Παλαιστίνιους συναδέλφους» δηλώνει η Μαριέττα Προβοπούλου, Γενική Διευθύντρια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. «Ωστόσο, δεν χρειάζεται να δει κάποιος τις εικόνες που βλέπουμε ή να βιώσει όσα ζούμε αυτή τη στιγμή στη Γάζα για να βοηθήσει. Ο καθένας μπορεί με μια οικονομική δωρεά να δώσει τη δυνατότητα να σώσουμε όσες περισσότερες ζωές γίνεται μέσα στη φρίκη του πολέμου».

Με ανακοίνωση τους οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα διευκρινίζουν επίσης και τους λόγους για τους οποίους δεν δέχονται φάρμακα ή άλλες δωρεές σε είδος: «Για να είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις επείγουσες κρίσεις αποτελεσματικά, από τα πρώτα κιόλας εικοσιτετράωρα, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα χρησιμοποιούμε προσυσκευασμένα κιτ με ιατροφαρμακευτικό υλικό. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να τα αποστέλλουμε άμεσα σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη προκύψει ανάγκη. Παράλληλα, διασφαλίζουμε ότι θα παραδοθούν σε άριστη κατάσταση και μάλιστα με αρκετά χαμηλότερο κόστος συγκριτικά με το κόστος που απαιτείται για τη διαχείριση της συλλογής φαρμάκων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης».

Κάντε μια δωρεά σήμερα στον ειδικό λογαριασμό των Γιατρών Χωρίς Σύνορα για τη Γάζα:

Μέσω τράπεζας

Alpha Bank: IBAN GR87 0140 1040 1040 0278 6014 374

Μέσω Ίντερνετ στο http://support.msf.gr/gaza

Μέσω σταθερού τηλεφώνου ΟΤΕ: 901 11 153 153

(€3,69 / κλήση, ΟΤΕ Γραμμή βοήθειας : 801 11 16 500)

Πληροφορίες 210 5 200 500

*Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα ευχαριστούν θερμά την εταιρεία Bold Ogilvy για την αφιλοκερδή δημιουργία και υλοποίηση της καμπάνιας για τη Γάζα.

msf.gr

Κράτα το

Διαβάστε Επίσης  Health Promoter Supervisor @ Médecins Sans Frontières (MSF) | Greece

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!