Το 4ο Τηλεοπτικό Σποτ του Εθνικού Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης «Κάνε Μία Κίνηση»

Ο Εθνικός Μηχανισμός Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης με την υποστήριξη των εθελοντών του παρήγαγε το 4ο τηλεοπτικό & το 4ο ραδιοφωνικό σποτ με τίτλο «Κάνε μια Κίνηση» . Το τηλεοπτικό σποτ στο οποίο στηρίχθηκε και το ραδιοφωνικό, διαδραματίζεται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας όπου μέσα από τις κινήσεις τριών χορευτών παροτρύνεται το κοινό να κάνει τη δική του κίνηση και να προσφέρει στο Εθνικό Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης αγαθά, φάρμακα και εθελοντισμό.

Στο σποτ «Κάνε μία Κίνηση» παρομοιάζεται ο χορός που αποτελεί τη κίνηση του σώματος, με την κίνηση που μπορούμε να κάνουμε όλοι εμείς ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου και οικονομικής κατάστασης για να στηρίξουμε όλους αυτούς που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας. Από σήμερα, Παρασκευή 1/8/2014 το ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σποτ προβάλλονται ως κοινωνικά μηνύματα από τα τοπικής και εθνικής εμβέλειας μέσα ενημέρωσης.

 

Διαβάστε Επίσης  Πρόσκληση στον Κύκλο Εργαστηρίων URBANA.URBANO

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνεισφέρουν στο όλο εγχείρημα είτε καλώντας στο 801 11 22 444 είτε μέσω της ιστοσελίδας www.koinoniasos.gr.

*Σημείωση: Ευχαριστούμε την Τράπεζα Χρόνου Ίλιον για την ενημέρωση.

socialpolicy.gr

Κράτα το

Be the first to comment on "Το 4ο Τηλεοπτικό Σποτ του Εθνικού Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης «Κάνε Μία Κίνηση»"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!