Εγγραφές για τη νέα Εκπαιδευτική Περίοδο του Κ.Δ.Β.Μ. Αγίας Παρασκευής

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής συνεχίζει τη λειτουργία του Κέντρο Δια Βίου Μάθησης για τη νέα Εκπαιδευτική Περίοδο 2014-2015 , στο πλαίσιο του οποίου προσφέρονται προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης και η ένταξη σε τμήμα γίνεται με απόλυτη σειρά προτεραιότητας. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) που στεγάζεται στο 2ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής (Υακίνθου 25) απογευματινές ώρες, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης που μπορείτε να προμηθευτείτε από το ΚΔΒΜ, να τη συμπληρώσετε και στη συνέχεια να την προσκομίσετε στο ΚΔΒΜ για πρωτοκόλληση έχοντας μαζί απαραίτητα φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. H κατάθεση των αιτήσεων γίνεται στο Κ.Δ.Β.Μ. καθημερινά 17:00 – 19:00, με καταληκτική ημερομηνία την 10η Οκτωβρίου 2014.

Σημειώνεται ότι με νέα οδηγία του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. οι επιλογές προγραμμάτων για κάθε πολίτη είναι 3 (τρεις) για όλη την εκπαιδευτική περίοδο. Όσοι εκπαιδευόμενοι έχουν ήδη καταθέσει αίτηση θα μπορέσουν συμπληρωματικά να δηλώσουν στο Κέντρο μια επιπλέον επιλογή.

Τέλος, ενημερώνουμε πως οι βεβαιώσεις παρακολούθησης για όλα τα τμήματα της προηγούμενης χρονιάς βρίσκονται στο ΚΔΒΜ και οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να τις παραλαμβάνουν κατά τις ώρες λειτουργίας του Κέντρου.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-6081604 κατά τις παραπάνω ώρες.

Υπεύθυνοι Προγράμματος:
• Γκούβης Δημήτριος, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας
• Σακέλλη Δέσποινα, Υπεύθυνη Οργάνωσης

Δήμος Αγ. Παρασκευής

 

Διαβάστε Επίσης  Οι Εξελίξεις των τιμών κατοικίας | ΕΕ και κράτη-μέλη

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!