“Εγώ κι εσύ…και οι άλλοι”-11 Έλληνες ψυχοθεραπευτές ξετυλίγουν το κουβάρι των οικογενειακών σχέσεων

Στην εποχή μας, η έννοια του ψυχολογικού ανθρώπου κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος. Το βιβλίο αυτό είναι μία συλλογή συνομιλιών του ψυχολόγου – ψυχοθεραπευτή Γιώργου Κίσσα με 11 επιφανείς Έλληνες ψυχοθεραπευτές .

Σκοπός του είναι ο προβληματισμός που αναπτύχθηκε στις συζητήσεις με τους ειδικούς, να αποτελέσει όχι μόνο σημαντική πληροφορία για τη ζωή, αλλά κυρίως αφορμή για περαιτέρω σκέψη σε καίρια θέματα που απασχολούν τους αναγνώστες.

Λαμβάνοντας υπόψη τον κύκλο της ζωής του ατόμου τα θέματα που τίθενται και αναλύονται αφορούν στον άνδρα και την γυναίκα ως ενήλικες στην σημερινή εποχή, καθώς αναζητούν συντρόφους και δημιουργούν ανθεκτικές σχέσεις στο πέρασμα του χρόνου, ερωτήματα που πραγματεύονται τον γονεϊκό ρόλο του ζευγαριού γενικά αλλά και ειδικά του πατέρα και της μητέρας, αλλά και τα πρώτα καθοριστικά χρόνια στη ζωή ενός παιδιού.

Με τον Γιώργο Κίσσα συζητούν: Χάρις Κατάκη, Ματθαίος Γιωσαφάτ, π. Βασίλειος Θερμός, Ελένη Καραγιάννη, Τρύφων Ζαχαριάδης, Φιφή Βερβελίδου, Κυριάκος Βλασσόπουλος, Αθηνά Ανδρουτσοπούλου, Δημήτρης Κυριαζής, Χρήστος Ζιούβας, Χριστίνα Μιχαλοπούλου.

«..Ένα μήνυμα ελπίδας και δύναμης για τον καθένα που πιθανώς διαβάζοντας το βιβλίο θα αναγνωρίσει κάπου τον εαυτό του…»

*Διαθέσιμο και στο on line βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων ΑΡΜΟΣ www.armosbooks.gr

 

Διαβάστε Επίσης  Έκδοση νέου τόμου με τίτλο «Posthuman and Political Care Ethics for Reconfiguring Higher Education Pedagogies» με συν-επιμελητή τον Καθηγητή του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου Μιχαλίνο Ζεμπύλα

Εγώ κι εσύ … και οι άλλοι
11 Έλληνες ψυχοθεραπευτές ξετυλίγουν
το κουβάρι των οικογενειακών σχέσεων

ISBN: 978-960-527-674-4,Σελ.302, τιμή: 18,00€

Εγώ κι εσύ…και οι άλλοι-11 Έλληνες ψυχοθεραπευτές ξετυλίγουν το κουβάρι των οικογενειακών σχέσεων

Be the first to comment on "“Εγώ κι εσύ…και οι άλλοι”-11 Έλληνες ψυχοθεραπευτές ξετυλίγουν το κουβάρι των οικογενειακών σχέσεων"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!