“Εγώ κι εσύ…και οι άλλοι”-11 Έλληνες ψυχοθεραπευτές ξετυλίγουν το κουβάρι των οικογενειακών σχέσεων

Στην εποχή μας, η έννοια του ψυχολογικού ανθρώπου κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος. Το βιβλίο αυτό είναι μία συλλογή συνομιλιών του ψυχολόγου – ψυχοθεραπευτή Γιώργου Κίσσα με 11 επιφανείς Έλληνες ψυχοθεραπευτές .

Σκοπός του είναι ο προβληματισμός που αναπτύχθηκε στις συζητήσεις με τους ειδικούς, να αποτελέσει όχι μόνο σημαντική πληροφορία για τη ζωή, αλλά κυρίως αφορμή για περαιτέρω σκέψη σε καίρια θέματα που απασχολούν τους αναγνώστες.

Λαμβάνοντας υπόψη τον κύκλο της ζωής του ατόμου τα θέματα που τίθενται και αναλύονται αφορούν στον άνδρα και την γυναίκα ως ενήλικες στην σημερινή εποχή, καθώς αναζητούν συντρόφους και δημιουργούν ανθεκτικές σχέσεις στο πέρασμα του χρόνου, ερωτήματα που πραγματεύονται τον γονεϊκό ρόλο του ζευγαριού γενικά αλλά και ειδικά του πατέρα και της μητέρας, αλλά και τα πρώτα καθοριστικά χρόνια στη ζωή ενός παιδιού.

Με τον Γιώργο Κίσσα συζητούν: Χάρις Κατάκη, Ματθαίος Γιωσαφάτ, π. Βασίλειος Θερμός, Ελένη Καραγιάννη, Τρύφων Ζαχαριάδης, Φιφή Βερβελίδου, Κυριάκος Βλασσόπουλος, Αθηνά Ανδρουτσοπούλου, Δημήτρης Κυριαζής, Χρήστος Ζιούβας, Χριστίνα Μιχαλοπούλου.

«..Ένα μήνυμα ελπίδας και δύναμης για τον καθένα που πιθανώς διαβάζοντας το βιβλίο θα αναγνωρίσει κάπου τον εαυτό του…»

*Διαθέσιμο και στο on line βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων ΑΡΜΟΣ www.armosbooks.gr

 

Διαβάστε Επίσης  Νέα έκδοση «Landscapes in the Eastern Mediterranean between the Future and the Past» με συν-επιμελητή τον Καθηγητή Γιάννη Βογιατζάκη του ΑΠΚΥ

Εγώ κι εσύ … και οι άλλοι
11 Έλληνες ψυχοθεραπευτές ξετυλίγουν
το κουβάρι των οικογενειακών σχέσεων

ISBN: 978-960-527-674-4,Σελ.302, τιμή: 18,00€

Εγώ κι εσύ…και οι άλλοι-11 Έλληνες ψυχοθεραπευτές ξετυλίγουν το κουβάρι των οικογενειακών σχέσεων

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!