“Η αδικία που πληγώνει” του Δημήτρη Καραγιάννη από τις εκδόσεις Αρμός

Η αδικία που πληγώνει ανατρέχει στα επώδυνα βιώματα της παιδικής ηλικίας. Αναζητάει τους όρους και τις συνθήκες που την παράγουν στο οικογενειακό περιβάλλον. Καταγράφει τις προσδοκίες για την απάλειψή της, αλλά και τις επώδυνες ματαιώσεις στις συντροφικές σχέσεις. Επεξεργάζεται την εμφάνισή της στο εργασιακό περιβάλλον. Αναδεικνύει όμως την δυνατότητα να μην ταυτιστεί η μοίρα του ανθρώπου με τα τραύματά του, γιατί κάτι τέτοιο θα οριζόταν ως μοιραία παράδοση στην κατάθλιψη.

Η αδικία που πληγώνει είναι μία κίνηση απεγκλωβισμού από τις μονοδιάστατες κατανοήσεις των κλινικών διαγνώσεων. Είναι μία αισιόδοξη θέαση, απόρροια μακρόχρονης κλινικής εργασίας με ανθρώπους που με αγωνία εμπιστεύτηκαν τα μυστικά της ψυχής τους στον θεραπευτή και την ίδια στιγμή που τους κυριαρχούσε ο φόβος για την κλινική ματιά του, εκείνη ακριβώς τη θαυμαστή στιγμή προκαλούσαν την απεριόριστη εκτίμησή του.

*Διαθέσιμο και στο on line βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων ΑΡΜΟΣ www.armosbooks.gr

 

Διαβάστε Επίσης  Doing What Matters in Times of Stress: Εικονογραφημένος Οδηγός του Π.Ο.Υ. για τη διαχείριση του στρες σε αντιξοότητες

Η ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΝΕΙ
Συγγραφέας: Καραγιάννης, Δημήτρης
Τιμή: 16.23EUR
ISBN13: 978-960-527-570-9, Σελίδες: 280

Η αδικία που πληγώνει του Δημήτρη Καραγιάννη από τις εκδόσεις Αρμός

Be the first to comment on "“Η αδικία που πληγώνει” του Δημήτρη Καραγιάννη από τις εκδόσεις Αρμός"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!