Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ρεθύμνου: Δωρεάν μαθήματα μητρικού θηλασμού και μαθήματα για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα

Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ρεθύμνου Δωρεάν μαθήματα μητρικού θηλασμού και μαθήματα για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματαΤο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ρεθύμνου, σε συνεργασία με το ελληνικό τμήμα του IBFAN, του παγκόσμιου δικτύου δράσης για την βρεφική και παιδική διατροφή, παραδίδει στο χώρο του, δωρεάν μαθήματα μητρικού θηλασμού.

Με την βοήθεια μαιών και δύο παιδιάτρων διεθνώς πιστοποιημένων σύμβουλων μητρικού θηλασμού IBCLC, θα γίνονται μαθήματα μητρικού θηλασμού για έγκυες γυναίκες, μητέρες που επιθυμούν να θηλάσουν τα μωρά τους ή ακόμα και συγγενείς ή φίλους που θέλουν να συμβάλουν στο να μπορέσει η μητέρα θα θηλάσει το μωρό της.

Όποιος ενδιαφέρεται παρακαλείται να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο του ιατρείου 2831042120 κάθε Τρίτη πρωί 9:00-11:00πμ ( ώρες λειτουργίας του γυναικολογικού ιατρείου) προκειμένου να προγραμματιστεί (πάντοτε μετά από ραντεβού) το μάθημα.

Παράλληλα, το ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ρεθύμνου στα πλαίσια της προσπάθειάς του να προωθήσει ένα πρότυπο υγείας βασισμένο στην πρόληψη και τη γνώση διοργανώνει δωρεάν μαθήματα για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα σε μαθητές Λυκείου.

Οσα σχολεία ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνήσουν στα εξής τηλέφωνα:

6937346124 Ιωαννίδου Ελένη

6977274707 Γραφάκου Ολγα

ethiatreio.com

Διαβάστε Επίσης  Πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφικών ελέγχων στο Δήμο Αθηναίων

Be the first to comment on "Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ρεθύμνου: Δωρεάν μαθήματα μητρικού θηλασμού και μαθήματα για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!