Πρόγραμμα Σίτισης Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2014-2015

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, ο Οδηγός Εφαρμογής και το λοιπό υποστηρικτικό υλικό του Προγράμματος (έκδοσης 2.1Δ) για το σχολικό έτος 2014-2015.

Από τη μελέτη των εγγράφων αυτών, οι ενδιαφερόμενοι θα διαπιστώσουν ότι η διαδικασία δεν τροποποιείται σε σχέση με την τηρηθείσα κατά το παρελθόν σχολικό έτος αλλά:

  •  Αυστηροποιούνται οι προθεσμίες υποβολής δικαιολογητικών στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ από τους δικαιούχους,
  • Περιορίζεται σε ένα τρίμηνο το δικαίωμα των δικαιούχων να ζητούν επανυπολογισμό του ύψους των τροφείων που τους καταβλήθηκαν,
  • Περιορίζονται σε δύο και οριστικοποιούνται τα στοιχεία – παραστατικά με βάση τα οποία υπολογίζονται τα τροφεία.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να μελετήσουν με προσοχή τον Οδηγό και το λοιπό υποστηρικτικό υλικό και να διαβιβάσουν τυχόν ερωτήματα σχετικά με τη διαδικασία και τους τρόπους εξυπηρέτησής τους με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση sitisianapliroton@inedivim.gr, προκειμένου να λάβουν απαντήσεις από την Ομάδα Έργου του Προγράμματος.

ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

inedivim.gr

 

Διαβάστε Επίσης  Δωρεάν OnLine Βιβλίο - "Συμφιλίωση εργασίας και οικογένειας στην Ελλάδα - γένεση, εξέλιξη και αποτίμηση μιας πολιτικής" | Μ. Καραμεσίνη - Μ. Συμεωνάκη (επιμ.)

Be the first to comment on "Πρόγραμμα Σίτισης Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2014-2015"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!