Τμήμα Εκμάθησης Γαλλικής Γλώσσας στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης

Τμήμα εκμάθησης της Γαλλικής γλώσσας πρόκειται να δημιουργηθεί στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 27) για το έτος 2014-15.

Το πρόγραμμα θα έχει ετήσια διάρκεια και θα ξεκινήσει την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014, με μαθήματα επιπέδου αρχαρίων σε εβδομαδιαία βάση και δίωρες παραδόσεις, κάθε Πέμπτη, από τις 12:00 έως τις 14:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Εθνικής Αμύνης 27.

Τα μαθήματα θα παραδίδει η καθηγήτρια Μαρία Γουναρίδου, η οποία συμμετέχει εθελοντικά.

Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση, ωστόσο απαιτείται προεγγραφή, ηλεκτρονικά στο email: k.vogdanos@thessaloniki.gr, έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2014.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν απευθύνεται σε φοιτητές, ενώ, ακολουθώντας οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, προτεραιότητα θα δοθεί στους ανέργους (απαραίτητη η επίδειξη κάρτας ανεργίας).

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, που θα καθοριστεί από την ημέρα και ώρα λήψης του email εγγραφής, εφόσον τηρούνται οι προϋποθέσεις των κοινωνικών κριτηρίων. Θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση ακύρωσης εγγραφών.

Φωτοτυπία της κάρτας ανεργίας κατατίθεται στο Γραφείο εκδηλώσεων, στον 8ο όροφο της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης, στον κο Βόγδανο, έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2014, αλλιώς η εγγραφή ακυρώνεται.

Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: δώδεκα άτομα.

Δήμος Θεσσαλονίκης

Διαβάστε Επίσης  Ετήσια Έκθεση της Επιτροπής Κοινωνικής Προστασίας 2020

Be the first to comment on "Τμήμα Εκμάθησης Γαλλικής Γλώσσας στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!