Σπάνια Βιβλία

Το spaniavivlia.gr αποτελεί το μοναδικό ελληνικό e-παλαιοβιβλιοπωλείο των παλαιοβιβλιοπωλείων.

Κάθε βιβλίο το οποίο παρουσιάζεται στις σελίδες του αποτελεί σπάνια Έκδοση  ή/και εξαντλημένο βιβλίο ή/ και μεταχειρισμένο. Επιλέγοντας την “Εκδήλωση ενδιαφέροντος” η ομάδα του spaniavivlia.gr  αναλαμβάνει να ψάξει για εσάς το βιβλίο που επιθυμείτε. Η διαθεσιμότητα των βιβλίων επιβεβαιώνεται  μέσα σε 5- 7 εργάσιμες ημέρες.

Στην πλειοψηφία τους στα βιβλία του spaniavivlia.gr δεν είναι διαθέσιμη η τιμή. Αυτό συμβαίνει επειδή, η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το σύνολο των χαρακτηριστικών του κάθε αντιτύπου, όπως για παράδειγμα τον αριθμό έκδοσης, την παλαιότητα, σπανιότητα, την κατάσταση αντιτύπου κ.ά.

Για να πραγματοποιηθεί παραγγελία, η ομάδα επικοινωνεί πρώτα μαζί σας τόσο για το κόστος αγοράς όσο και για τον χρόνο παράδοσης.Μόνο εφ’ όσον εγκρίνετε εσείς την διεκπεραίωση της παραγγελίας, προχωρά η ολοκλήρωση και η αποστολή της.

 Στην κατά περίπτωση τιμή εκάστου βιβλίου περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 4,5%.

Ποια είναι τα έξοδα αποστολής

Eντός Αττικής
Δωρεάν παράδοση με Courier στο χώρο σας, αν η παραγγελία σας έχει αξία άνω των 50 ευρώ
-Για μικρότερης αξίας παραγγελίες, η χρέωση είναι 4,00 ευρώ για αγορές με αντικαταβολή και 2,80 ευρώ για αγορές με πιστωτική κάρτα ή έμβασμα

Για την υπόλοιπη Ελλάδα

Δωρεάν παράδοση με Courier στο χώρο σας, αν η παραγγελία σας έχει αξία άνω των 70 ευρώ

-Για μικρότερης αξίας παραγγελίες, η χρέωση κυμαίνεται στα 5,50 ευρώ για αγορές με αντικαταβολή ανάλογα με την περιοχή παράδοσης. Για αγορές με πιστωτική κάρτα ή έμβασμα τα έξοδα διαμορφώνονται στα 4,30 ευρώ.

Για παραδόσεις εκτός Ελλάδος

Τα έξοδα αποστολής για τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου, διαμορφώνονται ανάλογα με την χώρα παράδοσης αλλά και το συνολικό βάρος των προϊόντων προς αποστολή. Ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.     

Τρόποι πληρωμής

Πιστωτική κάρτα

Η χρήση της πιστωτικής κάρτας γίνεται τηλεφωνικά σε συνεργασία με εξουσιοδοτημένο υπάλληλο της εταιρείας. Στα πλαίσια της ως άνω διαδικασίας τηρούνται τα προβλεπόμενα στους “όρους χρήσης” περί προσωπικών δεδομένων (Ν.2472/97).

Αντικαταβολή για εντός Ελλάδος με courier

Πολιτική παράδοσης προϊόντων

Από τη στιγμή που θα εντοπιστεί το βιβλίο και θα επιβεβαιωθεί η βούληση του πελάτη για την αγορά του συγκεκριμένου βιβλίου, ο χρόνος παράδοσης είναι από 2 έως 7 εργάσιμες μέρες.

Πολιτική ακύρωσης παραγγελιών

Δεδομένης της τηλεφωνικής επιβεβαίωσης της παραγγελίας, ο πελάτης δεν δύναται να την ακυρώσει εκ των υστέρων.

spaniavivlia.gr

Διαβάστε Επίσης  Νέα έκδοση «Landscapes in the Eastern Mediterranean between the Future and the Past» με συν-επιμελητή τον Καθηγητή Γιάννη Βογιατζάκη του ΑΠΚΥ

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!