Εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος «Πολύχρωμη Αγκαλιά»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση του σχεδίου «Πολύχρωμη Αγκαλιά», στις 15 Ιανουαρίου 2015 στο γραφείο του Europe Direct στην Αθήνα. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι δράσεις του έργου  αλλά και το πρόγραμμα «Είμαστε όλοι Πολίτες» του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε παιδική εορτή με τους εκπρόσωπους του ΙΑΣΩ Παίδων, το οποίο έχει αναλάβει το δωρεάν προληπτικό ιατρικό έλεγχο των ωφελουμένων παιδιών του έργου, να μοιράζουν δώρα και την εθελοντική ομάδα «Ζωγράφοι με Δράση για τα ΠΑΙΔΙΑ» να κάνει face painting στα ωφελούμενα παιδιά.

Μέσα από το σχέδιο «Πολύχρωμη Αγκαλιά», που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Είμαστε όλοι Πολίτες» του Ιδρύματος Μποδοσάκη, η Μη Κυβερνητική  Οργάνωση CIVIS PLUS στοχεύει στην άρση του κοινωνικού αποκλεισμού των παιδιών με μεταναστευτική καταγωγή και στη βελτίωση της συχοχής της Ελληνικής κοινωνίας μέσω δράσεων ενισχυτικής διδασκαλίας, δημιουργικής απασχόλησης, εκμάθησης ελληνικών, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, καθώς και ψυχοκοινωνικής και νομικής συμβουλευτικής.

Το έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος  είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος «Πολύχρωμη Αγκαλιά» (3)Εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος «Πολύχρωμη Αγκαλιά» (2)Εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος «Πολύχρωμη Αγκαλιά» (4)socialpolicy.gr

Διαβάστε Επίσης  Πρόγραμμα: "Ενισχύοντας την ψυχική υγεία: Πέρα από τα έμφυλα στερεότυπα"

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!