Πρόγραμμα “Ενεργώ για τους Νέους” από τη Δημόσια Επιχείριση Αερίου Α.Ε.

Η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου Α.Ε. (ΔΕΠΑ) στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) και θέλοντας να αντιμετωπίσει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, την ανεργία, θα προχωρήσει στην υλοποίηση προγράμματος επιμόρφωσης προσφέροντας την δυνατότητα σε για πτυχιακούς και/ ή επί πτυχίο φοιτητές να αυξήσουν τις δεξιότητες τους, ερχόμενοι παράλληλα σε επαφή με τη λειτουργία μίας μεγάλης εταιρίας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΔΕΠΑ που σχεδιάστηκε για πτυχιακούς και/ ή επί πτυχίο φοιτητές είχε ως στόχο να συμβάλει ενεργά στην κατανόηση και την εξοικείωση των συμμετεχόντων στις αρχές αειφόρου ανάπτυξης και εταιρικής υπευθυνότητας, τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα «Ενεργώ για τους Νέους» που αποτελεί μέρος της στρατηγικής εταιρικής υπευθυνότητας της ΔΕΠΑ στον πυλώνα της κοινωνίας φιλοδοξεί όχι μόνο να βοηθήσει στην κατανόηση του θεωρητικού πλαισίου αλλά και καλλιεργήσει νέες δεξιότητες και γνώσεις για το στρατηγικό σχεδιασμό και την πρακτική εφαρμογή των προγραμμάτων Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δύο επίπεδα:

α) την διοργάνωση μονοήμερης εκπαίδευσης (στις εγκαταστάσεις της ΔΕΠΑ) σε τελειόφοιτους σχετικά με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την ΔΕΠΑ, μετά το τέλος της εκπαίδευσης θα ζητηθεί από τους φοιτητές να υλοποιήσουν μια εργασία σχετική με το θέμα της εκπαίδευσης

β) φοιτητές των οποίων οι εργασίες θα πληρούν τα κριτήρια και θα ξεχωρίσουν για την καινοτομία τους θα επιβραβευθούν από τη ΔΕΠΑ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την υλοποίηση του προγράμματος μπορείτε να λάβετε από την κυρία Γιόλα Βασάκη, Τηλέφωνο: 210 2701239, e-mail: y.vassaki@depa.gr 

career.duth.gr

Διαβάστε Επίσης  Σημείωμα Πολιτικής για τις Στεγαστικές Συνθήκες των παιδιών στην Ε.Ε

Κράτα το

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!